Bu Ödül Hepimizin

Bu Ödül Hepimizin

Sivas´ta 1989 yılında başladığı yolculuğu Türkiye´nin en büyük 500 ihracatcısı arasına sokarak ve yazılım sektöründe dünyanın sayılı devlerini adeta teker teker aşarak, Sivas´ın adını dünyaya duyuran, ürettikleri yazılımlarla Sayın Cumhurbaşkanımızın, Say

SPHM ÖZEL HABER

En son Pakistan´da gerçekleşen ihalede dünyanın sayılı devleri ile son 4´e kalarak, aradan sıyrılan ve ülkemizin hazinesine milyon dolarlık işleri kazandıran firma, Sisoft takdiri hak ediyor.

Bugün Sivas´ın yerleşik bir çok insanının yakından tanıdığı ve bizler gibi aramızdan çıkmış, yeri gelmiş Sivas´ın çamurlu yollarında yürümüş, yeri gelmiş çeşmesinde suyunu içmiş Ömer Siso ve yazılım ailesi Sisoft, Sivaslı olarak alkışı hak ediyor.

Sivas´ta iyi şeyler de olabileceğini örnek göstermek adına bu yazıyı kaleme almak gerekiyordu.

Sivas Postası´nın yıllardır haykırdığı ?Sivas´a ve Sivaslı´ya sahip çıkarsanız bu memleketin insanı da muhakkak başarıdan sözettirecektir? dememizin boşuna olmadığının şimdi daha iyi anlaşıldığı gözlemleniyor.

Dünyanın 8 ülkesine yazılım ihracatını gerçekleştiren Uluslar arası bir çok sertifika ve ödülü bulunan bir şirketin SİVAS´tan çıkması memnuniyet oluşturuyor.

Bugün bünyesine 100´den fazla mühendis, yazılımcı, arge personeli çalıştıran ve bir o kadar da Sivaslı´ya ekmek sağlayan bu oluşumun ödül alması sevinçle karşılandı.

 



Anahtar Kelimeler: Ödül Hepimizin