Bu ŞEHİR Sahipsiz Değil!

Bu ŞEHİR Sahipsiz Değil!

SİVAS´ta pek çok insan korkaklık ve nemelazımcılık ile ALTINSOY´a ses çıkarmazken, birkaç insanın amansız mücadelesi ile Mustafa ALTINSOY´un usulsüzlükleri açığa çıkarıldı.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´a gelmeden önce MANİSA´da ismi ?ÇİFTLİK? soruşturmalarına karışan Mustafa ALTINSOY´u SİVAS´a geldiği günden itibaren adım adım kontrol eden FEDAKAR birkaç insan, MANİSA´da uyguladığı sistemin aynısını burada uygulamasına müsaade etmediler.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak o zamanlar görev yapan Ahmet SEVİM ise bunların en başında gelen bir isim olarak dikkat çekti.

Mustafa ALTINSOY´un SİVAS´ta yapmaya çalıştığı usulsüzlükleri engellemek için var gücüyle savaşan SEVİM´e, zamanında destek vermeyen pek çok nemelazımcı zevatın şuanki halleri ise merak uyandırıyor.

ALTINSOY´un, burada yaptığı usulsüzlükler BAKANLIK müfettişlerince tespit edilirken, pek çok ?kayırmacılığında? BAKANLIK müfettişlerince yapıldığı gözlemlendi.

Mustafa ALTINSOY, yaptığı usulsüzlükler nedeniyle görevden alınıp merkeze çekilirken, gördüğü yanlışlığı ?ELİYLE, DİLİYLE düzeltmek yerine KALBİYLE BUĞZ etme? zavallılığında olan pek çok insanın ise acınası halleri ibretle takip ediliyor...



Anahtar Kelimeler: ŞEHİR Sahipsiz Değil