Tarih: 15.09.2017 22:02

Bu Sorunun Cevabı Aranıyor!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS POSTASI GAZETESİ yıllardır FETÖ yapılanmasının kodlarını çözüp kamuoyu ile paylaşmayı sürdürüyor. ?MAKLUBECİ CUNTA? ya Sivas´ta destek veren, sabah kahvaltılarında organize sanayide bir araya gelenlerin kimler olduğu kamuoyunda merak edilirken, asıl önemli unsurun kadınlar olduğu ve FETÖ´nün ekonomik belkemiği olan kadın yapılanmasının ise kimlerde oluştuğu merak ediliyor.

Kadın yapılanması içerisinde en çok evli olanlardan seçilen ?MÜTEVVELLİ ABLA? konusunda titiz olan FETÖ´nün, mütevelli ablanın nufuzlu ve zengin olmasına özel önem verdiği fakir ve sıradan insanları ise asla ve asla tercih etmediği haber merkezimizin ulaştığı bilgiler arasında.

SİVAS POSTASI GAZETESİ FETÖ´nün kadın yapılanmasına dair elde ettiği bilgileri geçtiğimiz aylarda kamuoyu ile paylaşırken, yine yeni bilgileri de kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.

FETÖ´nün ABLA Yapılanması Kodları Şu Şekilde;

Dost Halkası 

FETÖ yapısının kendilerine katmaya çalıştığı kadınları genelde kermesler yolu ile kandırmaya çalıştığı ve dost halkası dediği bu cenahı aynı zamanda öğrenci evlerinin finansesinde de kullandığı bilgilerine ulaşıldı.

Bu el atılıp kafeslenen kadınlardan himmet alınıp,diğer kadınları da cemaate dahil etmeye çalışmakla görevlendirildiği biliniyor.

ÖĞRETMENLER Halkası

Milli Eğitim Bakanlığında çalışan öğretmenlerden oluşan halka oluşup,sohbet gurupları ve himmetler için seçilen guruplar.

MÜTEVELLİLER 

Evli ve nufuzlü kişilerin eşlerinden oluşup, şehirlerin önde gelen insanların eşlerini bu yapıya kazandırdıkları beleirtiliyor. Hatta direkt FETÖ ile ilgisi olmayan lakin şehirde etkin birinin eşinin de MÜTEVELLİ olabileceği belirtiliyor.

KOZMİK ABLALAR 

Sayıları az lakin Gölge İmamlar gibi etkinliğe sahip olan kozmik ablaların, FETÖ lideri ile direkt ilişkisi olan ağabeyler ile direkt görüşen ablalar olarak biliniyorlar.

Bu kadınlar şehirdeki valilerin, vali yardımcılarının, emniyet müdürlerinin eşleriyle ilgileniyorlar. Haftada bir ve ya iki defa il abisi ile görüşüp bilgi alış verişinde bulunuyorlar.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —