BU SORUNUN CEVABI ARANIYOR?

BU SORUNUN CEVABI ARANIYOR?

Yayın hayatına başladığı 10 yılı aşkın bir zamandır FETÖ yapısının karanlık yüzünü deşifre eden SİVAS POSTASI, bu yapının en güçlü olduğu zamanlarda dahi onlarla mücadele etmeye ara vermedi. DEVLETİN ve MİLLETİN yanında yer alan SİVAS POSTASI, ?CIAMAAT?ın

SPHM

17-25 Aralık´tan önce asıl kalkışma girişimlerinin 2010 yılında başladığı tarafsız insanlarca dile getirilirken, devlet yetkililerinin de bu görüşte olduğu biliniyor.

Türkiye´yi işgale hazır hala getirmek için kurgulanan bu yapının 2010 yılı iş ve işlemlerinin mahiyetinin de daha detaylıca irdelenmesi gerektiği vurgulanıyor.

O yıllarda SİVAS´ta da etkin olan bu yapının, özellikle ?SODES PROJELERİ? başta olmak üzere pek çok paralı projeyi adrese teslim aldığı belirtiliyor.

En dikkat çekici hususun ise 2010´lu yıllarda SİVAS´ta görev yapan FETÖ imamlarının kimler olduğu. FETÖ ihanet yapılanmasında delil ortada koymamak için yoğun bir çaba gösterdiği bilinirken, bu yapıyı yöneten FETÖ İMAMLARININ ?günlük? tutup tutmadıkları ise merak ediliyor.?

FETÖ yapısını SİVAS´ta detaylı tanıyan uzmanlar, bu yapı imamlarının GÜNLÜK tutmayacakları ancak ve ancak kural dışı bir GÜNLÜK tutmanın da mümkün olabileceği yorumlarını yapıyorlar.

Bu tür bir yorumlama ve iddialardan sonra,2010´lu yıllarda SİVAS FETÖ/PDY´nin İl İmamı olduğu iddia edilen ve ismi mahkeme kayıtlarına geçen M. K.´nın, o yılları günlüğe geçirip geçirmediği merak ediliyor.



Anahtar Kelimeler: SORUNUN CEVABI ARANIYOR