Bu TEDİRGİNLİĞİN Sebebi Ne Ola ki?

Bu TEDİRGİNLİĞİN Sebebi Ne Ola ki?

Yayın hayatını 10 yılı aşkın bir zamandır sürdüren SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin sahibini ve yazarlarını olur olmaz iddialar ile şikayet edip, çamur atma girişimine ara vermeden devam eden Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın, bu korkusu ve tedirginliğinin nedenle

SPHM ÖZEL HABER

Şehirde siyasi karşılığı olmadı halde, Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın ismi ile seçimleri alan Belediye Başkanı Sami AYDIN, eleştirilerin odağında.

Cami alanlarını konuta çeviren, imara aykırı izinler veren, kısmı imar revizyonları ile tepki çeken Sami AYDIN, halk tarafından yoğun bir şekilde eleştirilmeye devam ediliyor.

Bir Belediye Başkanı olduğu halde masanın iki tarafında oturduğu da kamuoyunda konuşulurken, bir tarafta Belediye Başkanı olarak, diğer tarafta ise müteahhit olarak oturduğu iddia ediliyor.

Belediye Başkanlığında son aylarını yaşayan AYDIN´ın, başta FETÖ yapılanması olmak üzere, usulsüzlük ve yolsuzluklarla mücadele etmeyi kendine şiar edinmiş SİVAS POSTASI GAZETESİ´ni ipe sapa gelmez iddialar ile mahkemelere vermesi hayret ibret ve merak ile takip ediliyor.

Şan ve şerefle yayın hayatına devam eden GAZETE ve YAZARLARINI bir takım iddialarla şikayet eden AYDIN´ın asıl korkusunun ne olduğu şehir kamuoyunda son birkaç aydın yüksek sesle dillendirilmeye devam ediyor.

Şeffaf ve adil bir toplum için, DEVLETİN  herkesi ama herkesi makamına,mensubiyetine bakmadan araştırılarak, sonuçlarını kamuoyuna ilan etmesi HASRETLE bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: TEDİRGİNLİĞİN Sebebi
sinan korkmaz
11.04.2018 10:31:26
samiye oy yok daha

kadir doymuş
13.04.2018 12:05:42
ifadeleriniz son derece doğru ve haklıdır.sami aydın üniversite tokide fen lisesinin karşısında bulunan K/7 bloğun önündeki yeşil alanı kısacık inşaata vererek tam bir imar skandalına imza atmıştır.tokinin imarda yeşil alan olarak belirlediği ve 14 yıldır yeşil alan olan bir yeri siz imar değişikliği ile konut alanı haline getirin.yeşil alanın zaten kişi başına yetersiz olduğu bir ilde bu şekilde yapılmış olan uygulama üzüntüye yol açmakta ve geniş toplum kesimleri tarafından da ciddi olarak eleştirilmekte ve kınanmaktadır.bu sorunları cesurca dile getiren,doğrunun ve haklının yanında yer alan sivas postasını kutluyoruz.