Bu Yarışma Kaçmaz!

Bu Yarışma Kaçmaz!

SİVAS Basınının, çok yakın bir zamanda kendi aralarında ?en güzel kim alkışlıyor? yarışması düzenlemesi bekleniyor. Gazete ve Televizyonların herhangi bir konuyu elleri patlayıncaya kadar alkışlamalarının bir ödül çerçevesinde değerlendirilmesi bekleniyor

 

Şehrin HABER atmosferini elinde tutan SİVAS BASINININ artık kendi bünyeleriiçinde de bir ?alkış ve nara atma yarışması? tertip etmeleri bekleniyor. Resmi kurumların veya diğer kuruluşların gönderdiği ?basın bültenlerini ?kurallarına riayet ederek bunu sayfalarına ve ekranlarına taşımada çok dikkatli olan şehir basınının, bu dikkat ve emeğinin bir yarışma dahilinde değerlendirilmesinin doğru olacağı ifade ediliyor.

SİVAS ile ilgili her haberi sitayişle ekranlarına ve sayfalarına taşıyan şehir basınının hiçbir sorun olmadığını da deklare etmesi herkes tarafından biliniyor.

Herkesle iyi geçinerek hoşgörü kültürüne de katkı sunan şehir basınının, yakın bir gelecekte herhangi bir haberi ?elleri patlayıncaya kadar alkışlama? yarışması yapmasının çok faydalı olacağı vurgulanıyor.Alkışlamadan elleri şişen gazete ve televizyonlara ise sağlık ekiplerinin ilk yardım uygulamalarının faydalı olacağı görüşleri dile getiriliyor.

?Alkış yarışması? akabinde bir ?nara atma? yarışmasının da bunun devamı niteliğinde faydalı olacağı ifade ediliyor. Şehri yöneten büyük küçük fark etmez bir yöneticinin küçük kurdela kesişini bile adeta ?PADİŞAHIM ÇOK YAŞA? narası atarak taltif edip bunu yarışmaya dönüştürmelerinin de Sivas basınının ufkuna katkı sunacağı vurgulanıyor.

Sivaslılar, şehri yönetenlerin her gün ne yaptıklarını, içtikleri çay ve suya kadar bilmelerine katkı sunan şehir basınına minnet duyduklarını belirtiyorlar. Ayrıca her akşam Televizyonlarda ?Sayın falanca çay içti, Sayın filanca su içti? haberleri titizlikle inceleyen halkımız, yöneticilerimizin her adımını kendilerine eksiksiz duyuran Tv. ve Gazetelere müteşekkir olduklarını vurguluyorlar.

Hatta resmi kurumların basın birimlerinin lağvedilmesi gerektiğini dile getiren şehrimiz sakinleri,bunu zaten Sivas TV ve Gazetelerinin yaptığını dile getiriyorlar.



Anahtar Kelimeler: Yarışma Kaçmaz