Tarih: 01.09.2015 23:59

Bu Yazar 100 Tane Kitap Yazdı!

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas Buruciye Medresesi, Kale Cami ve Çifte Minare arası tarihi anları yaşıyor. Kavun, karpuz, elma, dut, balık, fasulye ve ilçelerin aman vermez bağırışlarının şehir dışına kaydırıldığı 4 Eylül Etkinliklerine kitap damgasını vurdu.,

Bundan yaklaşık 6 yıl önce dönemin entelektüel Vali Yardımcısı Veysel ÇİFTÇİ ile görüşen yazarlar ve ÇİFTÇİ´nin önemli gayretleri ile başlatılan, dönemin nice dönemlerin ve şimdiki dönemin İl Kültür Müdürü Kadir PÜRLÜ´nün ?Sivas buna hazır değil, yapamayız, edemeyiz, bunca yazarı nasıl ağırlayacağız? türü ipe un serme nekahetine rağmen, küçükte olsa başlatılarak bu günlere gelindiği biliniyor.

Son dönemde Sivas Belediyesi, İl Kültür Müdürlüğü, Stso ve C.Üniversitesinin ortak gayret ederek yüke omuz vermeleri iktiza ederken, özellikle Sivas Valiliği ve Sivas İl Özel İdaresinin öne çıkıp bu önemli çalışmayı yürüttüğü gözlemleniyor.

4. düzenlenen Sivas Kitap Günleri ise yine bir birinden ilginç yazarları ağırlıyor. Özellikle Sivaslı olan İsmail MUTLU ise yazdığı 100´ün üzerinde kitap ile dikkat çekiyor. Kendini yetiştirmiş, hayatın her alanında başarıyı yakalamış MUTLU´nun eserleri bir birinden güzel konuları içeriyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —