BU GÜZEL OLDU İŞTE!

BU GÜZEL OLDU İŞTE!

TOBB şurasındaki EKEN’in konuşması beğeni topladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Demirağ OSB’nin altyapı ödeneğinin tamamının gönderilmesini talep etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’da alt yapı ödeneğinin gönderilmesi talimatını verdi.

SPHM ÖZEL HABER

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen Ekonomi Şurası toplantısında Sivas ve 13 ilin yer aldığı İç Anadolu Bölgesinin sorun ve sıkıntıları Cumhurbaşkanı ERDOĞAN’a iletildi. 

STSO Başkanı Mustafa EKEN, ERDOĞAN’dan özellikle SİVAS için şunları talep etti;
“Yatırımcıların rotasını İç Anadolu’ya çevirmesi için Teşvik sınıflandırmasında 4.Bölgede yer alan illerimizin 6.Bölge teşviklerinden faydalandırılması, ya da özel teşvikler uygulanmasını talep ediyoruz. 2019 Şubat’ta Sivas mitinginizde Demirağ OSB ve Sivas geneli için “en özel teşvik kapsamına alınması” müjdesini vermiştiniz. Sizin Sivas adına söz verip yapmadığınız hiçbir şey olmamıştır. Bu müjdenin de gerçekleşeceğine inancımız tamdır. Dünya genelinde yaşanmakta olan Pandemi sürecinde büyük önem arz eden bu kararnamenin; Sivas ilinin tamamının “Cazibe Merkezi” kapsamına alınarak imzalanması ve 2018’de ihalesi yapılan ve 2020 yılı sonunda tamamlanması gereken Demirağ OSB’nin altyapı çalışması için 93 milyon TL olan altyapı bedelinin tamamının gönderilmesi talebimizdir. İnşallah bu kararname imzalandığında ilk etapta 10 Bin kişilik istihdam sözünü veriyoruz. Sizin hep söylediğiniz bir cümle var; Arkasında Sivas olanın sırtı yere gelmez. Allah’ın izni ile tüm Sivas arkanızda.” 



Anahtar Kelimeler: GÜZEL !