Bu İDDİA DOĞRU MU?

Bu İDDİA DOĞRU MU?

SİVAS’ta görev yaptığı zaman içerisinde anlaşılmaz bir şekilde SİVAS POSTASI GAZETESİ’ne karşı hasmane tutum içerisinde bulunan ALTINYAYLA eski KAYMAKAMININ açığa alındığı iddia ediliyor.

SPHM ÖZEL HABER

Yayınları ile halkın ve haklının yanında duran SİVAS POSTASI GAZETESİ’nin, her ne hikmetse pek çok yönetici tarafından zaman zaman köşeye sıkıştırılmaya, tehdit edilmeye KUMPAS kurulmaya çalışıldığını bütün kamuoyu biliyor.

Bir süre ALTINYAYLA İLÇESİNDE kaymakamlık yapan Halil DALAK’ın açığa alındığı iddiası ise şok etkisi oluşturdu. ALTINYAYLA KAYMAKAMI olduğu dönemde sık sık SİVAS’ta bulunan neredesyse günleri SİVAS’ta geçen DALAK’a, SİVAS POSTASI GAZETESİ’ne “düşmanca davran” diye birilerinin talimat vermiş olabileceği sanılıyor.

ALTINYAYLA İlçesinden MALATYA VALİ YARDIMCILIĞI görevine gelen Halil DALAK’ın geçtiğimiz aylar içerisinde “AÇIĞA ALINDIĞI” iddia ediliyor.

EĞE tarafında bir sahil beldesinde “ AÇIĞA ALINMADIM TATİLDEYİM” diye etrafına açıklama yapan Halil DALAK’ın, durumunun ne olduğunu kendisinin acilen açıklaması bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: İDDİA DOĞRU ?