Bu İDDİA DOĞRU MU?

Bu İDDİA DOĞRU MU?

SİVAS kamuoyu günlerdir bir iddiayı konuşuyor. Konu o ki; “SİVAS’ın girişlerine üç adet kapının yapılacağı!”

SPHM ÖZEL HABER

SALGIN nedeniyle şehir ekonomisi en kötü günlerini yaşarken, göreve geleli 2 yıl olan BELEDİYE ekibinin “sosyal medya reklamı” kabilinden atakları eleştiri almaya devam ediyor.

Şehirde özgür konuşma ve yazma ortamı olmadığı için bir takım iddiaların gündeme gelmediği bilinirken, BELEDİYENİN şehir girişlerine 3 kapı yapılacağı haberleri dilden dile dolaşmaya başladı.

Belediyenin üç kapı yapacağı iddiası ortada gezerken, bu kapılar için avuç dolusu para harcanacağı iddiası ise gündemden düşmüyor.

Halk ekonomik sıkıntıda yaşarken, belediyenin sanki çok zenginmişiz gibi avuç dolu parayı bu tür yerlere harcayacağı iddiası toplumun her kesiminden tepki alıyor.

Belediye Başkanı BİLGİN’in bu konuda bir açıklama yaparak, kamuoyunda günlerce konuşulan iddiaları cevaplaması bekleniyor.

Ayrıca neredeyse her hafta AN KARA'ya giden Başkanın artık ANKARA'da mı SİVAS'ta mı yaşayacağına bir karar vermesi isteniyor. 



Anahtar Kelimeler: İDDİA DOĞRU ?
sedat
15.05.2021 17:48:34
YIKILAN HASTANELER BAYKUŞ YUVASINA DONMUŞ OYLECE TERKEDİLMIŞKEN BU SEHRI YONETENLER HANGİ KAFAYI YASIYOR SASIRIYORUZ ÇOK SASIRIYORUZ