BU MUDUR BUDUR İŞTE!

BU MUDUR BUDUR İŞTE!

SİVAS Bilim ve Teknoloji Üniversitesi sessiz sedasız SİVAS ve ÜLKE için değer oluşturmaya devam ediyor. TÜRKİYE'de nitelikli bir üniversite olma yolunda başa güreşmekle birlikte, nice yeni teknolojiyi de ülkeye kazandırıyor.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS BİLİM ve TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ, nitelikli kadrosu ve nitelikli öğrenci tercihi ile TÜRKİYE'de adından söz ettirmeye devam ediyor.

REKTÖR Prof.Dr. Mehmet KUL önderliğinde, adeta virane olan binayı, AVRUPA tarzı üniversiteler mantığıyla donatan ÜNİVERSİTE, bir yıl gibi kısa sürede diğer inşaat alanlarını da eğitim öğretime kazandırmayı hedefliyor.

Tarım ve teknoloji alanında yapılan stratejik adımlar başarı ile ilerlerken, TÜRKİYE'nin önde gelen, alanında nitelikli hocaların da burada değerlendirilip proje üretmesi, SİVAS ve ÜLKE adına büyük bir kazanım olarak kayıtlara geçiyor.

BİLİM ve TEKNOLOJİ Üniversitesinin, pek çok alanda nitelikli değer ürettiği öğrenilirken, Rektör KUL'un ise projelere ANKARA bağlamlı kaynak bulması takdir ile karşılanıyor.

SİVAS'ta talihini bilime, üretime ve teknolojiye döndürecek adımların 2019 yılında başlayıp 3 yıl gibi kısa zamanda meyvelerinin vermesi ise ayrıca takdir ediliyor.

 



Anahtar Kelimeler: MUDUR BUDUR !