BU MUDUR BUDUR İŞTE!

BU MUDUR BUDUR İŞTE!

SİVAS’ta yaşayan WUSHU sporcusu Mervenur DAMA, kendisini sağlığına kavuşturan ünlü hekim Prof. ÖZTEMUR’a madalyasını hediye etti.

SPHM 

Bu sporun farklı dallarında 60 kez Türkiye, 5 kez Avrupa şampiyonu olurken, 1 kez de Dünya Çocuk Oyunları 3'üncüsü oldu. Türkiye Wushu Milli Takımı'nda da yer alan, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencisi Mervenur Dama'nın sol dizinde, 15 gün önce antrenman yaparken menisküs yırtığı meydana geldi. Sporcu Dama, sakatlığı sonrası Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı'na başvurdu. Burada Prof. Dr. Zekeriya Öztemür'a muayene olan Dama, ameliyata alındı. Yaklaşık 1 saat süren operasyonun ardından Dama'nın dizindeki yırtık dikildi. Dama, ameliyatını başarıyla gerçekleştiren Prof. Dr. Öztemür'e 2017 yılında Antalya'da kazandığı Türkiye şampiyonluğu madalyasını hediye etti.

Aynı zamana bir doğa tutkunu olan Prof. R. Zekeriya ÖZTEMÜR, Sivas’ın yetiştirdiği başarılı bir hekim olara takdir ediliyor.

 



Anahtar Kelimeler: MUDUR BUDUR !