BU MUDUR BUDUR İŞTE!

BU MUDUR BUDUR İŞTE!

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in yıllardır verimsiz olan seminerleri, alanında uzman insanların sunumu ile uzaktan eğitim yoluyla verimli hale getirmesi, eğitimciler tarafından takdir ile karşılanıyor.

SPHM ÖZEL HABER

Yıllardır tek düze ve hantal sene sonu öğretmen mesleki çalışmalarını ilk defa UZAKTAN EĞİTİM ile yaparak test eden MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI olumlu dönütler alıyor. Alanında uzman kişilerin sunumları ile sıkıcı olamayn OBA kanalıyla yapılan eğitim seminerleri, öğretmenler tarafından beğeni ile karşılandı.

Başta ülkemizin yetiştirdiği önemli aydınlardan Prof. Dr. Kemal SAYAR olmak üzere TÜRKİYE'de isim yapmış uzmanların sunumlarını ardı ardına dinlediklerini ifade eden eğitimciler, bir seminer sunumunda ilk defa not aldıklarını ve bu öğrendiklerini hayatlarına dahil ettiklerini ifade ettiler.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in 20-24 Haziran tarihlerini kapsayan Yaz Dönemi Mesleki Çalışma Programı'nın uzaktan eğitim yoluyla ÖBA üzerinden gerçekleştirilmesinin, verimli geçtiğini belirten eğitimciler, çeşitliliğin artarak ÖBA kaynaklı seminerlerin devam etmesi gerektiğini belirttiler.

 



Anahtar Kelimeler: MUDUR BUDUR !