Bu Fırsatı Kaçırmayın!

Bu Fırsatı Kaçırmayın!

Ülke genelinde olumlu tanıtıma ihtiyacı olan Sivas bir türlü tanıtılamıyor. Düğün Dernek Filminin ikincisinin yeniden çekilecek olması gözleri şehrin yöneticilerine çevirdi. Sivas Valiliği ve Belediye Başkanlığının elini çabuk tutarak, filmin yönetmeni il

 

İzlenme rekorları kıran Düğün Dernek Filminin ikincisi yolda. Birincisi çekilirken şehir yöneticilerin bundan haberlerinin olmaması eleştiriliyor. Birinciden haberi olmayan şehrin ve şehir yöneticilerinin bari ikincisi için kolları sıvayarak, bu filmin her karesinin Sivas'ta çekilmesi için çaba göstermeleri isteniyor.

Yönetmeni Sivaslı olan bu film için Vali BARUT ve Başkan AYDIN'ın bir an önce bir yol haritası izleyip harekete geçerek mekan anlamlı destek olmaları arzulanıyor.

Bu tür etkinliklerin iyi bir organize ile Sivas'ın tanıtımına dev kakı sunacağını belirten kültür uzmanları, Valilik ve Belediyenin artık rutin dışına çıkarak dev adımlarla gündeme gelmesi gerektiğini ifade ediyorlar.

Valilik bünyesindeki İl Kültür Müdürlüğü'nün DUBAİ'ye incik boncuk götürdüğü, Belediye Kültür İşlerinin ise rutini görev bildiği şu günlerde, Düğün Dernek gibi dev bir yapıma iyi katkı sunulması durumunda, sınırları aşan bir tanıtımın ortaya çıkabileceği görüşleri dile getirilmekte.



Anahtar Kelimeler: Bu Fırsatı Kaçırmayın!