Bugün Günlerden Kudüs!

Bugün Günlerden Kudüs!

TDP Genel Başkan Yardımcısı Filiz ÇELİK ŞAHİN :Bugün günlerden KUDÜS..!!!

SPHM

TDP Genel Başkan Yardımcısı Filiz ÇELİK ŞAHİN:

"Bugün günlerden KUDÜS!
KUDÜS-ü Şerif ve Mescid-i Aksa davamız,sadece bu gün değil, her zaman gündemimizde olmalıdır. Dünya KUDÜS Günü, ihtiva ettiği bu mana itibarı ile aziz İslam`ın ve Ümmet`in günüdür.KUDÜS,müslümanların istikbal ve istiklalidir.
KUDÜS ve çevresi tamamen kutsaldır.Bundan dolayı bu şehir, şehirlerin anasıdır. Tarih boyunca tevhit ve adalete inanan insanlar, KUDÜS`Ü adaletin temsilcisi,huzur ve barış şehri haline getirmişlerdir.
Malesef kendilerini herşeyden üstün bir ilah zanneden,kibir abidesi zalimler, bu kutsal şehrimizi savaş ve çatışmanın hiç eksik olmadığı,mazlumların kanının akıtıldığı ve acı çığlıklarının hiç dinmediği hüsranlı bir diyar hâline getirmişlerdir.

Bizler sessiz ve tepkisiz kaldıkça işgalin her gün daha fazla büyüyerek bu mukaddes beldede müslüman kanı akıtılmaya devam edilecektir.
Siyonist zulmü ve ateşi sadece KUDÜS`ü değil,elbette zamanla bütün müslümanlarıda yakacaktır.

Batılı emperyalist güçler Ortadoğu ve KUDÜS`te her zaman nedensizce çatışmalar ve isyanlar çıkarttılar.Özellikle KUDÜS`Ü savaş ve çatışma diyarına çevirdiler. Ve ne acıdır ki müslümanlar bu zulüm ve haksızlıklar karşısında halen duyarsız ve sessiz.

KUDÜS`ümüzü her daim hatırlamak,anmak ve anlatmak için sebeplerimiz KUDÜS özgürleşinceye kadar olmalı ve devam etmelidir.

İçinde bulunduğumuz bu mübarek ramazan-ı şeref ayının hürmetine,KUDÜS`ün, işgalci siyonistlerden tamamen temizlenmesi ve yeniden beşeriyetin beşiği huzur ve barış yurdu olmasını yüce rabbimden diliyorum.
Dün olduğu gibi bugünde ve gelecektede tüm müslüman toplum ve toplulukların,dünyada faaliyet gösteren tüm islami teşkilatların,insanlığın ve onurunu korumayı vazife bilen her zihniyetin,  MESCİD-İ AKSA`ya,sahip çıkması en önemli gündemlerin başında olmalıdır ve olacaktır.
Hakikat şudur ki,kutsal bölgede gercek huzur, güven ve barış,ancak KUDÜS`ün hür ve özgür olması esaret altından kurtulmasıyla ile mümkün olacaktır.
Bu, bize,çoçukluğundan itibaren yüreği KUDÜS`ü fetih aşkı ile yanıp tutuşan atamız Selahaddin-i Eyyüb-i`den kalan tecrübe ve mirastır. Onun için bu uğurda mücadele etmek insani, İslâmî ve tarihi bir sorumluluktur.
Unutmayalım ki,Mazlumlar Ayağa Kalkmadıkça Zalimler Diz Çökmez.
Kudüs Günü`nün zulme, haksızlığa ve sömürüye karşı birlik ve mücadele günü olmasını ve tüm vicdan sahibi insanların,siyonist işgale karşı, zalimin karşısında her zaman açık ve net olarak,âdil ve adaletli bir tavır sergileyerek mazlumun yanında olmasını diliyorum.
Dünya KUDÜS Gününün KUDÜS`e adanmış,zikrinde hep KUDÜS`ün olduğu,yüreğinin KUDÜS için çarptığı, KUDÜS`ün özgürlüğü için cihad ettiği bir mücahid neslin yetiştirilmesine vesile olmasını,tüm mazlum ve mustazaf müslüman halkın özgür bir şekilde KUDÜS`e girmelerini temenni ediyorum.
Özgür Kudüs Demek,özgür Dünya Demektir."



Anahtar Kelimeler: Bugün Günlerden Kudüs!