Bulutlu Hava Gelir Geçer

Bulutlu Hava Gelir Geçer

STSO seçimlerini son anda kıl payı kazanan Osman YILDIRIM, özgür düşünce çerçevesinde kendisini eleştiren SİVAS POSTASI´nı zorda bırakmak için tazminat davası açmıştı. Yargı tarafından dava reddedilirken, İlkeli yayıncılıktan taviz vermeyen SİVAS POSTASI´

 

Sivas Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı olan Osman YILDIRIM, yıllardır eleştirilmeye devam ediyor. Oda Başkanlığı döneminde şehir için etkin bir başarı gösteremeyen YILDIRIM için kazan kaldıran iş dünyasının, tam YILDIRIM´ı indirecekken, son anda YILDIRIM´ın atakları ile seçimi alması yarım bir zafer olarak anımsanıyor.

??PİRUS ZAFERİ? ile seçimi alan Osman YILDIRIM´ın şehir için yine derli toplu adımlar atamaması ile set bir şekilde eleştiriliyor.

STSO Başkanının,kendisinin başarısız olduğunu dile getiren SİVAS POSTASI GAZETESİ´ne 100 Bin liralık tazminat davası açması ise tepki toplamıştı.

Bağımsız Türk Yargısı tarafından dava reddedilirken YILDIRIM´ın Sivas Postası´nı zorda bırakma girişimi de akamete uğramıştı.

Her yanlışı özgürce kamu yararına eleştiren SİVAS POSTASI, zorda kalanların zorlukları üzerine gitmeyerek de büyük bir insanlık dersi vermesi ile biliniyor.

Mücadeleyi hakça ve meydanda cesurca yapan SİVAS POSTASI´nın, bu ilkeli yayın hayatının herkese örnek olması bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: Bulutlu Hava Gelir Geçer