Buna Bir El Atın!

Buna Bir El Atın!

SİVAS´ın yeni kurulan mahallelerinden Ahmet Turan Gazi Mahallesi´nde bir avuç idealist insanın başlattığı cami inşaatı, maddi imkansızlıklar nedeniyle ağır aksak ilerliyor.Yarım kalan camiye, her konuda kamera karşısına çıkan 44 STK´nın destek vermesi bek

 

SPHM ÖZEL HABER

Bundan iki yıl önce bir araya gelen idealist bir avuç insanın başlattığı Cami İnşaatı ağır aksak devam ediyor.Kış nedeniyle ara verilen Cami inşaatı MART başı gibi yeniden başlayarak ilerlerken, maddi imkansızlıklarda gözler önünde.

Şehrimizdeki STK´ların ise bu camiye el atarak bitirilmesine katkı vermeleri bekleniyor. Her konuda kamera karşısına geçip beyanat veren 44 STK´nın, ihtiyaç olan ve yeni kurulan bir mahalle için ellerinden geleni yapmaları bekleniyor.

Her bir STK´nın 5 bin lira vererek caminin tamamlanmasını sağlayacakları bilinirken, bu güzel işe kamera karşısına çıkmadan omuz verecekleri ümit ediliyor.

Şan, şöhret, siyaset, gösteriş, hesap, kitap olmayan bu güzel ve küçük camiye ekran karşısına geçmeden destek verileceğine kesin gözü ile bakılıyor.

Bu hayırlı işe bu 44 STK´nın hemen organize olup, omuz verecekleri ümid edilirken, banka hesap numaralarını vererek onların işlerini kolaylaştırıyoruz.

Ziraat Bankası 4 Eylül Şubesi hesap no: 2113-738388225001



Anahtar Kelimeler: Buna Atın