Buna Kim Cevap Verecek?

Buna Kim Cevap Verecek?

TÜRKİYE´yi ?ULUSLAR ARASI İŞGALE? hazır hale getirmek isteyen Fetö ihanet hareketinin ilk isyanı olan 17-25 girişimi analiz edilmeye devam ediyor. Bu yapıyla 17-25´ten sonra bile ilişiğini kesmeyenlerin kimler olduğu ise merak konusu.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ta 17-25 Aralık ihanet hareketi sonrasında ilişiğini bu yapı ile kesmeyip devam ettirenlerin FETÖ yapısını koruduğu biliniyor.

DEVLETE karşı bir nevi silahlı ayaklanmanın ilk adımının atıldığı bu tarihten itibaren bilinirken, hala bu yapıyı kollama girişimi içinde olan siyasi, ticari ve sair yönetim erkinin bu ihaneti eleştiriliyor.

FETÖ yapısının SİVAS´ta ki bağlantıları özellikle siyasi cenahta kimler olduğu merak edilirken, KADIN YAPILANMASINDA yer alan KADIN DERNEKLERİNDEKİ isimler de kamuoyunda konuşuluyor.

BU İhanet hareketinin dergilerinde yazı yazanlar, KADIN DERNEKLERİNE YARDIMCI olanlar, bunların İLAN VE REKLAMINI yapanlar, FETÖ iltisaklılarını siyaset içinde tutanların, DEVLETE nasıl cevap verdikleri, vermediler ise ne zaman verecekleri sorgulanıyor.

CUMHURBAŞKANI Erdoğan´a, 17-25´ten sonra SİVAS´ta bu yapı ile ilişkisini bitirmeyenlerin listesinin "GÜVENLİK BİRİMLERİNCE" verilip verilmediği ise ayrıca merak ediliyor.

 



Anahtar Kelimeler: Buna Cevap Verecek