Bunlar Doğru mu?

Bunlar Doğru mu?

Hızlı Tren için yapılan ve sonradan öylece bırakılan eski köprü etrafındaki arsaların birileri tarafından hızlıca alındığı iddia ediliyor. Bu arsalar ile ilgili alımları Belediye Başkan yardımcısı Ahmet ÖZAYDIN´ın aldığı yönündeki iddialar ise şaşkınlık o

 

Sivaslılar Yüksek Hızlı Tren güzergahının değişmesini konuşuyor. Kızılırmak üzerine yapılan ve yapımı için önemli kaynaklar kullanılan hızlı tren köprüsü ayakları mevcut güzergahın değişmesiyle boşta kaldı.

Değişen güzergah nedeniyle Kızılırmak üzerine yapılan YHT köprü ayaklarındaki çalışmalar durdu. Kamulaştırmayla birlikte yaklaşık 10 milyon liraya mal olduğu öne sürülen köprü ayakları boşta kalarak kaderine terk edildi.

Sivas Belediyesi ise, bu ayakların üzerine grup köylere ulaşmak için karayolu köprüsü yapılacağını açıkladı.

Hızlı tren hattının Cumhuriyet Üniversitesi kampus alanına kaydırılması şehirde konuşulurken, bu hattın inşaat işlerini ise kim veya kimlerin aldığı merak ediliyor.

Bir başka iddia ise Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet ÖZAYDIN´ın, atıl kalan köprü bölgesi civarında arazi alımı yaptığı yönünde.

Buralarda villa yapımı için bir çalışma olacağı vurgulanıyor.

Bu iddia ciddi bir şekilde açıklama beklerken, Başkan Yardımcısı ÖZAYADIN´ ın burası ile ilgili ne kendisinin ne de başkası üzerine herhangi bir arsa alımında bulunup bulunmadığı kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Sivas kamuoyu Belediye Başkan Yardımcısı ÖZAYDIN´dan bu konu il ilgili bir açıklama bekliyor.

 

 



Anahtar Kelimeler: Bunlar Doğru