Bunların Sorumlusu Kim?

Bunların Sorumlusu Kim?

Belediye Eski İmar Müdürü Erol GENÇ, görevden alındığı halde döneminde yaptığı bir takım uygulamalar hala şehrin gündeminde. Tarihi Camilerin etrafının imara açılmasından tutunda, kısmı imar revizyonları hakkında SİVAS POSTASI´nda çıkan haberlere bir cev

SPHM ÖZEL HABER

Belediyelerin en tartışmalı birimi olan İmar biriminde bir zamanlar İmar Müdürü olarak görev yapan Erol GENÇ´in Başkan AYDIN tarafından görevden alındığı herkes tarafından biliniyor. Özellikle tarihi eserlerin etrafının imara açılması ve kısmı imar revizyonlar ile gündeme gelen Belediye İmar İşlerinin başında bulunan Erol GENÇ´in o döneme ait kamuoyuna bir izahat vermesi elzem iken imzası bulunduğu çarpıklıklar hakkında bir açıklama yapmaması kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Son demde Başkan Danışmanı olan GENÇ´in Başkanın vizyon projelerini yürüteceği bilgilerine ulaşıldı. Belediye 1.katta odası bulunan  Genç´in, önümüzdeki dönemde neler yapacağı merak ediliyor.

Sivas Postası Gazetesi kamuoyu adına merak edilenleri gündeme getirmeye devam ediyor;

-İmar eski Müdürü Erol GENÇ neden görevden el çektirildi?

-Başkan AYDIN ile hangi konuda ters düşmüştür?

-Erol GENÇ´in İmar Müdürü olduğu dönemde kendi şahsi işlerinde bir artış olmuş mudur?

-Ekonomik kazancı İmar Müdürü olduğu dönemde artmış mıdır?

-Bir takım imar uygulamalarında GENÇ´in ne kadar dahili vardır?

-Eski sanayinin durumu ne oldu afet bölgesi olduğu halde GENÇ burada bir insiyatif aldı mı?

-Şehitler Cami yanındaki garip imar uygulaması iznini kim verdi? Garajın kaldırımı içine almasının sebebi GENÇ mi? Oradan yayalar nasıl geçecekler. O güzergahta diğer yapılara da aynı imtiyaz tanındı mı?



Anahtar Kelimeler: Bunların Sorumlusu