Bunu Biri AÇIKLASIN!

Bunu Biri AÇIKLASIN!

ORGANİZA SANAYİ BÖLGESİ (OSB) Eski Müdürü Bekir Sıtkı EMİNOĞLU´nun OSB müdürlüğünden istifa ederek Belediye Başkan yardımcılığına geçtiği biliniyor.Buraya kadar her şey normal gözükürken, kamuoyuna düşen bomba bir iddia günlerdir konuşuluyor.

SPHM ÖZEL HABER

Uzun yıllar OSB Müdürlüğü yapan Bekir Sıtkı EMİNOĞLU´nun Başkan Yardımcısı olarak göreve başladığı ve yeni yönetimde yerini aldığı biliniyor.OSB Müdürlüğünden istifa ederek BELEDİYE´ye transfer olan EMİNOĞLU´nun kullanmadığı izinlerin parasını ve tazminatını aldığı iddia ediliyor.

Bu iddiayı güçlendiren en önemli göstergenin ise EMİNOĞLU´nun bu günlerde aldığı lüks otomobil olduğu söyleniyor.

İzin parası ve tazminattan gelen para ile 220.000 TL. değerinde bir araba aldığı ve bu konunun da bütün Belediye personelinin dilinde olduğu belirtiliyor.

KONUNUN uzmanları, kendi istifa eden bir kişinin nasıl tazminat aldığını veya geriye dönük izin paralarını nasıl aldığını sorguluyorlar.

Bir diğer iddia ise, bu alınan paranın geri istendiği yönünde. Etik kurallar açısından sığlık olarak görülen bu para akışına müdahale edildiği ve bu paranın geri ödenmesinin talep edildiği de iddiaların arasına.

SİVAS KAMUOYU, belli makamlarda halk adına orda olanların şeffaflık açısından bu iddialara en kısa zamanda cevap vermelerini istiyor.



Anahtar Kelimeler: Bunu Biri AÇIKLASIN