BUNU DA GÖRDÜK!

BUNU DA GÖRDÜK!

Geçtiğimiz dört yılda eş dost akraba kadrolaşmasında ?PİK? yapan ALİM YILDIZ ve ekibi, geri kalan eş dost ve akrabaları da gelecek yıllarda almak için yoğun REKTÖRLÜK kulisi yapıyorlar. Kenar mahallelere kadar mesajlar ortada dolaşıp destek istenirken, sa

SPHM ÖZEL HABER

ÜNİVERSİTE rektörlük için gün sayarken, köy kültürü ve klan mantığı çerçevesindeki sığ algılar hayretle izleniyor.Bir anket için kenar mahallelere bile vatsap ile ulaşılıp sanki ?CİHAD? edermiş gibi destek talepleri bu da olmaz dedirten cinsten.

ÜNİVERSİTELERİN, bilimsel yetkinlik, adalet, akademik liyakat üzre şekillenip şehrin önünden gitmesi gerekirken, ? bir birini kutsayan? hamleler hangi çağda yaşadığımızı da kuşkulu hale getirmeye devam ediyor.

Sanki Belediye Başkanı seçimi gibi kenar mahallelerden dahi destek talep edilmesi, bu yönetim, BELEDİYE seçimlerini mi düşünüyor sorularını akıllara getiriyor.

18 üniversiteye rektör ataması yapılacakken, diğer illerde olmayan bu tür garabetlerin SİVAS´ta olması da üzüntü ile karşılanıyor.



Anahtar Kelimeler: BUNU GÖRDÜK
Masum edebiyatı
24.05.2020 01:37:17
Ünal Kılıç ahmet alim ve ali taşkın anketten cekilmislermis. Unal ?ılic beyefendi açıklama yapmısmis.Faruk kocacık döneminin hüseyin yılmazi olmayacakmis. Unal kılic beyin oglu universite de tasoren isci olarak ise alin mis mi; ahmet alim bey.kimlere refarans olup haksız kadrolasmalar yaptirmistir. Ali taşkin efendi ösym de iki dönemdir keyifle çalışıyor. Mercedes ini yeniler artık.Ya birakin bir de adalet bağ memleket ideal demiyor musunuz. Ya daha en son çikan ve ulusal basına çıkan akademik kadroları açıklayın.Dört yıl cihad yapmışlarmış. Allah rizasi için bu yonetimden bazilari dört yil once oturduklari evleri yeniledi kimileri arabalarini...iyi maas aliyorlar sırf dertleri makamları...cihadları danışmanların eşlerine kadro akrabalara kadro dostlara kadro.Tıklayın aman alim hocanız anketten birinci çıksın.Faruk kocacık birinci seçilmişti.Yaklasik 282 civarında oy aldı.Alim yıldız 158 oyla atandı.O zaman faruk.kocacık in hakkı demeyenler şimdi anketten birinci çıkmaya çalışıyor.Niye biliyor musunuz yapılan yanlışları ortbas edecekler.Kul.hakkı kul hakkıdır.Bu haklar ankette gözükmez.

Yağmur gecesi
24.05.2020 01:55:33
Bu memlekette bunu da görduk.Evet değil rektörlüğu rektor aday?ıginda ahmet alim in ismi geçiyor.Bu universite de yüzlerce iyi bilim adami var ken Siyasi manevralarla makam sahibi olan bu türden insanlarin itibarlandirilmasi çok aci.Sözun bittiği yerdeyiz.

Hersey mubah
24.05.2020 15:14:00
YA BU KADAR BASITLIK OLUR MU. BUNLAR GELIRKENDE BOYLE GELDILER.KAZANSINLARDA HER YOL MÜBAH. ISLERINE GELINCE MUHAFAZAKARLIGI DINI DEGERLERI KULLANIN.YA TEKRAR ATANMAK ICIN HERSEYI YAPARLAR BUNLAR.SIMDI ANLADINIZ MI NIYE BU KADAR COK ISTEDIKLERINI.

Geçmis zaman ola ki
24.05.2020 15:22:21
Unal Klıc beyefendi faruk kocacık yönetimibin hüseyin yılmazi olmayacakmis. Ya faruk kocacik döneminde senato temsilcisiydiniz. Rektörünüz Alim hocanızda üç yil enstitü müdürlüğü yapmıştı sanırız. HüSEYIN YILMAZ rektor yardimcisiyken o yönetimin bir parçası olmayı kabul etmeyeydi. Nasil da herse?i ısinize geldıği gibi kullaniyorsunuz.

Etika
24.05.2020 16:23:44
Ünal Kılıç bey: ?Dökmetaş döneminin Cevit´i veya Kocacık döneminin Yılmaz´ı olmak istemiyorum? derken; Yekbaş bey de ??Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın yaşadığı ihanetleri hepimiz biliyoruz hainlerin iflah olmadığını da biliyoruz.Alim hocamın yönetiminde bahsettiğiniz türde insanların olmadığını 4 yıllık süreçte yakinen gördüm." şeklinde beyanatta bulunmuşlar. Bu şahısların, yeni rektörlük atamaları yaklaştıkça "sadece kendini düşünen topluma bir faydası dokunmayan siyaset adamıvari" açıklamalar yapmaları, bilim adamı sıfatına çok da haiz olmadıklarını göstermektedir maalesef. Öncelikle sizin işiniz ilim-bilim, siyaset değil. Bir tanesi Cevit ve Yılmaz beyleri durduk yere etik dışı tartışma ortamına çekerek isimlerini kullanrak nemalanma çabaları içerisine girerken; bir diğeri de sayın CB örnek vererek bizim ekipte böyle şeyler olmaz diyerek ucuz siyaset yapmaktadır. Öncelikle sayın CB.nın Rahmetli Erbakan´ın ekibinden tam da bu şekilde ayrılarak yeni oluşuma gittiğini gözardı ederek saçma sapan argümanlar ile kendi küçük gruplarını diri tutmak için akademiyi daha da siyasi tartışma içerisine çekme çabalarında ısrar ediyorlar. sayın CB tam da sizin eleştirdiğiniz şeyi hatta daha sertini yapmıştı zamanında; içinde yetiştiği ekipten ayrılarak, vatana-millete daha faydalı olacağını/hizmet edeceğini düşünerek eski ekibinin/partisinin karşısına çıktı. siz de şimdi gelmiş elma ile armutu karıştırıp, yaptığınız üç kuruşluk siyasete sayın CB.nın ismini alet ediyorsunuz. Görev yaptığınız dönemde işinizi hakkı ile yaptı iseniz kimseden korkmanıza ve kimseye çamur atmanıza, 3. sınıf siyasetçi edası ile akademiyi siyasetin odağına çekmeye gerek kalmaz. Böyle etik dışı söylemlere gerek yok. Biz sivaslı olarak hocalarımıza bu uslübu yakıştıramıyoruz. Siz kendinize yakıştırıyorsanız; umarız siz de bir gün bu tarz dilin toplumda geçer akçe olmadığını anlarsınız diye ümit etmekten başka elimizden birşey gelmez. Tüm sivas´a saygılarımı sunuyorum, iyi bayramlar diliyorum.

Ya usta hani bitmişti
24.05.2020 17:03:23
Ya usta anlamadım diyor ya garibin biri....ya usta bu alim yıldız in yakin ekibi...üç ay önce bitti bu ış diye dolasmiyorlar mıydi.Sayın cumhurbaşkanımızin ismini kullanarak tekrar devam edeceğiz yetkiyi al?ık diye dolaşiyorlar di. Ne oldu da bir yerel yayın kuruluşündaki anketten medet umuyorlar. Hani bittiydi bu iş.Ha anladık sizde oyun bitmez.

Ilhan hocam ték çare
24.05.2020 17:06:23
Ilhan çetin hocam bu ekiple nasıl ça?ıstin ya.Tek çare ilhan çetin hocamiz...

Kısasa kısas
24.05.2020 20:12:35
Korkunuz neden,fakir garibanla uğraşmaktan başka ne yaptınız.Hangi fakırın garıbanının cocugunu ekmek sahıbı yaptınız ya eşinizi dostunuzu ya oglunuzu kızınızı işe aldınız.Ya da sehır ust tabakanın kızına damadına ıs makam verdınız.Siz ne 28 şubatta vardınız nede zulum çekilen zamnalarda ordada fakır fukara ezıyet çektı mucadele verdi ama sizler ordada yoktunuz sımdı de makamın verdıgı gucle klavye delıkanlılıgı yapıyorsunuz .Mesele okul değilmiş neymıs mesele sızın makam ve mevkınızın gıtme kokusu mu yoksa aldıgınız 2 evler arabalar yazlıkları koruma çabası mı ahlak manevıyat dıyerek kandıramazsın ezıyet cektırdıgıniz memurları,hocaları ne uğruna yaptınız cıhat cağrısı yapıyorsunuz kıme karsı garıban halkı ezmek çalışana mobıng yapmaktan başka ne yaptınız .Sizlere bu dınıde kullandırtmayacağız.Sizler kapıların arkasıına saklanırken o mucadeleyıde bu garıban halk verdı sızın gıdısınız gorundu hesap vermelısınız kımlere kadro verdınız kımlere ıhale verdınız kımlere makam verdınız Sivaslıları ezmekten başka ne yaptınız.Korkunun ecele faydası yok hukuk onunde hesabını vermelısınız .Yoksa ALLAH KATINDA İŞİNİZ ZOR.

Balon
24.05.2020 22:18:58
Mesajda geclerimiz dogruyolu onlar sayesinde buluyor derken.yapılan basiretsiz, haksız ,hukuksuz yonetimi gencler goruyor ve onlar gibi olmamak gerektigini goruyorlar demek istemis olmalı galiba zaar.koltuk balli maas. Tatli tabi. son cırpınışlar bunlar Allah ın izniyle.

Tek baş cumhuriyeti
25.05.2020 12:57:01
Koca koca prof ler rektor yrd olmuşlar bır sekreter gelıyor bunları emır erı gıbı yonlendırıyor. Neymış ihanetmış neymiş, savaş verıyorlarmış o kadar mı sındınız o kadar mı vıcdanınızı kıraya verdınız sanmayın ankette bunlar bırıncı cıkınca sayın cumhurbaşkanı onları atayacak yekbas korkularını herkes bılıyor kul hakkı yemeyen kımsenın canını yakmayan olsaydın eger bu korkuların olmazdı ha devır bu bır donerse senıde oyle bır donderır kı emır erlerın zannetme herkesı zaten bır genel sekreterın emrıyle hareket edenler bu unıversıteyı yonetemez yonetmemelıler.

kibire hayır
12.06.2020 13:35:26
Allah muhafaza( Ali cengiz oyunuyla) tekrar yönetime gelirse bu ekip tamamen pervasızca hareket edip kimseyi umursamayacaklardır. akrabalarından kimse açıkta kalmaz artık bunların.