Tarih: 23.11.2016 19:56

Burası İrdeleniyor

Facebook Twitter Linked-in

 

Gençlik Spor İl Müdürlüğü icraatları tartışılıyor. Uzun yıllara yayılan görevi esnasında hiçbir kimsenin kendisine dokunmadığı ve gelen geçen hükümetlerle bir yolunu bularak iyi geçinerek adeta koltuğunu koruma rekoru kıran Salim KILIÇ´ın artık emekli olarak köşesine çekileceği iddia edilmekte.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü şehrin genç eğitimine önemli katkılar sunması gerekirken, ülke çapında bir hizmete imza atmamak ve KILIÇ´ın da rutin dışına çıkmamayı özel bir felsefe olarak benimsediği görüşleri dile getirilmekte.

Özellikle son dönemde tasarruf tedbirleri mantığı çerçevesi içinde Gençlik ve Spor Müdürlüğü´nün bir kalem dahi olsa ilana çıkacağı kesinlikle ihalesiz ve ilansız alım yapmamam konusunda titiz olacağı belirtilmekte.

Gençlik ve Spor Müdürlüğünün devletin şeffaflık prensibi gereği kurumun bütün alımlarını önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşarak şeffaflık örneği sergileyeceği belirtilmekte.

2017 yılı itibariyle Gençlik ve Sporda yenilikler olacağı, Salim KILIÇ´ın ise emekli olarak artık yeni jenerasyona görevi devredeceği bekleniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —