Burslar Sahiplerine Ulaştı

Burslar Sahiplerine Ulaştı

Ak Parti´nin siyasi isimlerinden Gençlik Kolları Eski Başkanı Murat TORAMAN´ın öğrenciler için gerçekleştirdiği ?BURS? çalışması takdir ile karşılandı.

 

SİVAS POSTASI GAZETESİ ile yıldızı hiç barışmayan, her fırsatta bizim onu, onun da bizi eleştirdiği kamuoyunda herkesin bildiği bir sürtüşme iken, hakkaniyet gereği doğruya doğru deme erdemini baş tacı eden SİVAS POSTASI GAZETESİ, Murat TORAMAN´ın iş adamları başta olmak üzere, gönüllülerin desteği ile öğrencilere burs imkanı sağlaması SİVAS adına alkışlanacak bir durum olarak kayıtlara geçti.

Burs hak eden ihtiyaç sahibi öğrencilerin burslarının hesaplarına geçtiği bilgisine ulaşılırken, bilgilerinde eksiklik olanlarında burslarının, bu bilgileri tamamladıktan sonra hesaplarına geçeceği belirtildi.

Yaklaşık 700 civarında ihtiyaç sahibi öğrenciye burs verilmesi ise, çok önemli bir adım ve geleceğe önemli moral katkısı olarak algılandı.

SİVAS POSTASI ailesi olarak şehir adına atılan olumlu adımlar her fırsatta alkışlanmaya devam edecekken, olumsuz görülen her adım da kamu yararı adına eleştirilecek.



Anahtar Kelimeler: Burslar Sahiplerine Ulaştı