Tarih: 23.03.2020 23:02

BÜYÜK EMEKLER GÖLGELENMESİN!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

ÇOCUKLARIN sağlığı ve güvenliği için uzaktan eğitim mantığını bir haftada hayata geçiren MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI, büyük beğeni ile takip ediliyor. EBA ve TRT birlikteliği ile yapılan yayınlarla ülkedeki bütün öğrenciler ekrana kilitlenirken, bir kaç olumsuz durumu bahane ederek büyük bir emeği görmemek ise eleştiri alıyor.

CAN ATAKLI´nın ?BAŞÖRTÜLÜ? bir öğretmenin ders vermesini eleştirmesi ise ?hala bir arpa boyu yol alamadık mı? sorularını akıllarla getirmeye başladı. İnsanların giyimi, kuşamı, ne yediği, ne içtiği yerine, başarısı ve fikrinin esas alınması gerekirken ATAKLI´nın, ayrıştırıcı dilinin ülkenin iç barışını zedelediği yorumları yapılıyor...

Başörtülü, başörtüsüz gibi bir ayrımın artık geride kalması gerektiğine vurgu yapan duyarlı insanlar, herkes bu memleketin öz evladı ve aynı haklara sahiptir düşüncelerini dile getiriyorlar.

Yine EBA´da gözden kaçan ADNAN MENDERES bölümünün de olmaması gerektiği  belirtilirken, bir küçük hatadan dolayı nice emeğin gölgede bırakılmaması gerektiği vurgulanıyor.

Bu ülkenin ayrıştırıcı dil yerine bütünleştirici bir mantığa yönelerek, içinde bulunduğumuz virüs başta olmak üzere ciddi sorunlara eğilmemizin en doğru olacağı görüşleri belirtiliyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —