Çağın Hastalığına SİVAS´ta Çözüm

Çağın Hastalığına SİVAS´ta Çözüm

Cumhuriyet Üniversitesi TIP FAKÜLTESİ Hastanesi OBEZİTE CERRAHİSİ alanında önemli başarılar yakalamaya devam ediyor. İl dışından bile hastaların tedavi için SİVAS´ı tercih etmeye başladıkları edinilen bilgiler arasında.Kısa bir zaman sonra SİVAS´ın başlı

 

SİVAS için çok önemli bir değer olan Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, geleceğe yönelme yolunda çalışmalar yapmaya devam ediyor. Adeta çağın vebası olan OBEZİTE için çok önemli adımlar atan Tıp Fakültesi, başarılı Cerrah Yrd. Doç.Dr.Mustafa ATABEY, önderliğinde hastaların dertlerine çözüm buluyor.

 Hastaların ameliyattan önce kardiyoloji, endokronoloji, göğüs hastalıkları, anestezi muayenesinden geçip ayrıntılı olarak bütün tetkiklerinin burada yapıldığı ve bu tetkikler sonucunda ameliyata engel bir durumu olmayanların ameliyatının yapıldığı bilgisine ulaşıldı.

Hastaların ameliyat oldukları gün ayağa kalktıkları ve birkaç günden taburcu edildikleri öğrenildi.

Mide küçültme ameliyat ile amacın, fazla kilolarının yüzde 60 ila yüzde 70´inden kurtulmalarını sağlandığı belirtildi.

SİVAS Cumhuriyet Üniversitesi(CÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi, obezite cerrahisi alanında İÇ ANADOLU BÖLGESİNDE ikinci sırada yer alması memnuniyet oluşturuyor.

Özellikle son zamanlarda İl dışından hastaların mide küçültme ameliyatı için C.Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesini tercih ediyor olmaları ise, zamanla hastanenin bu ve benzeri adımlarla kendini tanıtacağı ve İç Anadolu´da bir merkez olabileceği belirtiliyor.