ÇALIŞMA BAŞLADI!

ÇALIŞMA BAŞLADI!

Okullarda eğitim öğretim kalitesinin artırılmasına yönelik BAKANLIK çalışmaları devam ederken, OKUL İDARECİLERİNİN ücretlerinin iyileştirilmesine yönelik çalışmalara başlandığı öğrenildi.

SPHM ÖZEL HABER

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI, eğitim öğretim anlamlı çalışmalara devam ederken, bazı özlük haklar konusunda da bitirici adımlar atıyor.

Bu bağlamda, ANKARA BAKANLIK nezlinde OKUL İDARECİ ücretlerinin değerlendirilmeye tabi tutulduğu ve bazı iyileştirmeler amaçlı çalışmaların ise devam ettiği öğrenildi.

Bakanlığın böyle bir çalışmada ki temel amacının ise, okul idarecilerinin performansının daha da artırılmasının planlandığı ve buna ilaveten de, işleyiş ve başarıya yönelik denetimlerin daha da sıklaştırılacağı öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: ÇALIŞMA BAŞLADI
okullar
4.03.2020 23:43:08
HEP YAZIYORUZ HALA OKUL MÜDÜRLERİNDEN BAZILARI SABAH DERS BAŞLARKEN GELİYOR NÖBETÇİ ÖĞRETMENDEN SONRA DERS BAŞLARKEN YADA DAHA SONRA.TOPLANTI OLUR O GUN SABAH OKULA GELMEYEN MÜDÜRÜLER VE ÖĞLEDEN SONRA TOPLANTI VARSA SAAT 5 OLMADAN EVİNE GEÇEN MDÜRÜLERİMİZ KISACA MESAİ SAATLERİNE UYMAYAN MÜDÜRLERİMİZ VAR HALA.AYRICA OKUL AİLE BİRLİKLERİNE KARAR ALDIRIP ÖĞRENCİLERDEN ÖĞRETMEN ARACILIĞI İLE AİDAT GİBİ BAĞIŞ TOPLATAN MÜDÜRÜLERİMİZ VAR.ÜRÜN ALIRKEN SATIN ALMA KOMİSYONUNU DEVRE DIŞI BIRAKAN MÜDÜRÜLERİMİZ VAR.ÖĞRETMENİ MEVUZATA UYMA KONSUNDA ZORLARKEN KENDİ İLE İLGİLİ MEVZUATLARA GELİNCE UYMAYAN BAZI MÜDÜRÜLERİMİZ VAR MALESEF.KEşKE HERKES GİBİ BAZI MÜDÜRLERİMZİDE YAZIN TATİLDE ŞUBAT TATLİNDE VE OKUL DÖNEMİNDE MESAİ SAATLERİNE UYSA.UYMAYANLAR SERT ŞEKİLDE UYARILSA SADECE EVRAKALR TAMAM OKULDA HERŞEY GÜZEL OKUL MÜDÜRÜ SÜPER DENİLMESE.