Çalışmak SUÇ mu?

Çalışmak SUÇ mu?

TÜRKİYE, üretimi 24 saate yayma düşüncesi yapmaya çalışırken, SALI günü bayan kuaförünü açan bir işletmeciye 1253 Lira ceza kesilmesi bu da olmaz dedirten cinsten.KUAFÖRLER ODASI´nın tuhaf kararını VALİ GÜL´ün ?FIRINLARA? müdahalesi gibi müdahale ederek v

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ta tuhaf bir durum yaşandı. Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın üretim üzre seferlik çağrısı makes bulurken, bayan kuaförlerin SALI günleri kapalı olması gerektiği yönünde dar ekip ile karar alan KUAFÖRLER ODASI´nın, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN´ın bu düşüncesini ne kadar içselleştirdiği merak konusu.

SALI GÜNÜ bayan kuaförünü açan bir işletmeciye SİVAS´ta kesilen 1253 liralık ceza eleştiri aldı. İnsanlar ekmeğini kazanmanın zar zor mücadelesini verirken, bu yönde büyük bir cezanın kesilmesi üreticiler küstürülmek mi isteniyor sorularının sorulmasına neden oldu.

Bazı illerde vatandaş yararına kuaförlerin zorunlu tatil günleri kararı iptal edilirken, SİVAS´ta ceza kesilmesi anlaşılamadı.

Şehirde 160 bayan kuaför olduğu bilgisine ulaşılırken, KUAFÖRLER ODASI´nın bu bayan kuaförlerin kaçta kaçının onayını aldığı ise tam bir muamma.

MAĞDUR olan vatandaşlar VALİ GÜL´ün bu konuya el atmasını bekliyorlar. Nasıl ki FIRIN konusuna el atıp suluhiyetle noktalandırdıysa , alınlarının teri ile ekmeğini kazanma uğraşında olan KUAFÖRLERİN kronikleşmiş sorunlarına da el atmasını istiyorlar.



Anahtar Kelimeler: Çalışmak
Muzaffer Demirci
12.10.2018 11:16:58
Vali de kime yetişeceğini şaşırdı, makam arabalarına mı, belediyenin antika işlerine mi, kuaförler odasına mı, ekmek fiyatlarına mı,açılışlara mı... işin zor valim.