Tarih: 16.12.2019 18:21

ÇALIŞMAYAN GİDECEK!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

CUMHURBAŞKANI Erdoğan´ın siyasi temsilcisi olarak atanan Hakan AKSU, şehrin sorunlarının tesbiti yönünde çalışmalar yapıyor. AKSU´nun halkla yakın ünsiyet kurduğu bilinirken, halk görüşmelerinden genelde iş isteyenlerin ağırlık kazandığı biliniyor.

Bunun yanı sıra son aylarda KURUMLARDAN memnuniyetsiz olan pek çok insanın, uğradıkları haksızlıklar için AKSU´nun yanına uğradıkları ve KURUM işleyişini  şikayet ettikleri alınan bilgiler arasında.

Şehirdeki her olumsuzluğun faturasını, halkın bürokratlara değil siyasilere kestiği bilinirken, CUMHURBAŞKANI ve vatandaşa karşı ağır sorumluluğu olan Başkan AKSU´nun, bu olumsuzlara artık geçit vermemek için kurumları yakın takibe aldığı iddia ediliyor.

Başkan AKSU´nun Cumhurbaşkanı ve SİVAS halkını temsilen, şehrin bürükratik işleyişi hususundaki talimatlarının harfiyen uyulması gerektiği vurgulanırken, olası aksaklıklar ve görevi kötüye kullanmalara müsaade edilmeyeceği öğrenildi.

çalışmayan KURUM idarecilerinin değişimi noktasında önümüzdeki aylarda bazı gelişmelerin olacağı öğrenilirken, şehre hizmet etmesi gerekenlerin, hizmeti ıskalama haklarının olmadığı son günlerde konuşulan en önemli konuların başında geliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —