Tarih: 24.05.2016 14:31

Cami İçin Çalışıyorlar

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas Kılavuz bölgesinde yeni kurulan Ahmet Turan Gazi Mahallesi, birçok sosyal donatıdan yoksun. Bu duruma çare aramaya koyulan mahalle sakinleri, bir cami yapımı işine koyuldular.

Hazineden devredilen alana Cami yapımı başlanırken, inşat her geçen gün yükseliyor. Yönetimin canla başla çalıştığı gözlemlenirken, yetkililer her türlü yarımı makbuz karşılığı kabul ettiklerini dile getirdiler.

Ustaların kısa sürede bitirmeyi taahhüd ettikleri cami için vatandaşlardan acil yardım beklendiği ifade ediliyor. Cami Derneği bütün imkânların seferber edilerek bu yıl sonu gibi kaba inşaatın biteceğini dile getirdiler.

Caminin bitmesi ile pek çok çocuk ve yetişkinin burada sunulan hizmetlerden istifade edeceği belirtilirken, bu kutsal yolculuğa herkesin omuz vermesi bekleniyor.

Sivas Müftülüğü ve Sivil Toplum Örgütleri´nin de cami inşaatı için duyarlı olmaları beklenirken,bu güzel ibadethanenin sosyal sorumluluk bilincine de katkı sunacağı vurgulanıyor.

Çok özel ve güzel bir çalışma için emeklerini esirgemeyen yönetim ise şu isimlerden oluşmakta. Asım BOYUNEĞMEZ,Ali Rıza KOÇAK,Emin YILMAZ,Şeref Çanak, Hasan DUMAN ve İlhan DOĞAN?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —