Tarih: 09.10.2016 19:51

Para Yok İnşaat Durdu!

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas Müftülüğü gelecek vizyonunu belirleyemediği noktasında eleştiri alıyor. Özellikle İl Müftülüğünün yeni camilerle yakın irtibatta olmayıp, yeni yapımına başlanılan camilerin eksiklerinin tesbitinde de duyarsız kalmakla eleştiri alıyor.

Yeni kurulan Ahmet Turan Gazi Mahallesinde yapımına başlanılan cami duyarlı insanların gayreti ile bir noktaya gelirken, İl Müftülüğünün burasının bitirilmesi hususunda bir yardımda bulunmamamsı eleştiri alıyor. Her CUMA günü ülkenin değişik yerlerine para toplanırken, birkaç Cuma da burası için para toplanıp, caminin ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda ivedi bir adım atmayan İl Müftüsü ise sessizliğini koruyor.

Çok komik küçük bir yardım yapan koca Müftülüğün, bu komik rakamı ise duyanları şaşırtıyor. Yoldan geçenlerin yardım yaptığı, çocukların kumbaralarını bağışladı, kıt imkanlı nice insanın ekmek parasının yarısını verdiği cami inşaatı için İl Müftüsünün buraya gelip ihtiyaçları dahi sormaması yadırganıyor.

Mahalle sakinleri, kar yağmadan çatının yapımının gerektiği ve bu konuda yardımın elzem olduğunu dile getiriyorlar.

MÜFTÜ´nün ilgisizliğinden yakınan mahalleli VALİ DAVUT GÜL´den caminin tamamlanması için yardım beklediklerini belirtiyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —