Cami İnşaatı Yükseliyor

Cami İnşaatı Yükseliyor

Ahmet Turan Gazi Mahallesi´nde yapımına başlanılan cami ilerliyor. İnşaat çalışmaları devam ederken, bu güzel caminin biran önce bitirilmesi için bu hayır işine bütün Sivaslılar´ın destek vermeleri bekleniyor.

 

Sosyal donatıları olmayan bir bölge olan Ahmet Turan Gazi Mahallesi, bu eksikliği kendi imkanları ile gidermenin uğraşını veriyorlar. Küçük meblağlarla yola çıkarak bir cami yapımı işine giren mahalle sakinleri, Ramazan ayının girmesi ile hayırseverlerin yardım etmesini bekliyorlar.

Hazineden devredilen alana Cami yapımı başlanırken, inşat her geçen gün yükseliyor. Yönetimin canla başla çalıştığı gözlemlenirken, yetkililer her türlü yarımı makbuz karşılığı kabul ettiklerini dile getirdiler.

Hasan DUMAN, Ali Rıza KOÇAK,  İlhan DOĞAN, bütün vatandaşları camiye yardım etmeye davet ettiler.Hayırseverlerin yarım etmesi durumunda inşaatın biran önce bitirileceğini dile getiren dernek yetkilileri, ustaların giderleri için nakit para desteğine ihtiyaç olduğunu belirttiler.

Caminin bitmesi ile pek çok çocuk ve yetişkinin burada sunulan hizmetlerden istifade edeceği belirtilirken, bu kutsal yolculuğa herkesin omuz vermesi bekleniyor.

Hayır sahibi duyarlı vatandaşların Sivas Ziraat Bankası 4 Eylül Şubesindeki: 2113.73838822-5001 nolu hesabına yardım yapabilecekleri ifade edildi.

 



Anahtar Kelimeler: Cami İnşaatı Yükseliyor