Camiye İlk Bayrak

Camiye İlk Bayrak

Ahmet Turan Gazi Mahallesi´nde yapımına başlanılan cami inşaatı yükseliyor. Kaba inşaatta epey bir ilerleme görülürken, ilk günden bu yana bu anı bekleyen mahalle sakinleri, küçük kubbelere bayrak dikerek mutluluklarını yansıttılar. Bu güzel caminin biran

 

Ahmet Turan Gazi Mahallesi, güzel bir birliktelik ve sosyal sorumluluk düşüncesi etrafında bir araya gelerek cami yapımına başladılar. Mahalleye cami ve çeşitli donatılar kazandırmak için hayırseverlerin desteği ile bir cami yapımı işini başlatan Cami Derneği ve mahalleli, inşaatın yükselmesi karşısında mutluluklarını dile getiriyorlar.

İrili ufaklı pek çok yardım ile her geçen gün inşaat yükselirken, inşaatın ortaya çıkan küçük kubbelerine Al Bayrağı diken insanlar, ezanların susmaması ve bayrağımızın sonsuza değin dalgalanması düşüncesi ile mutlu oluyorlar.

Mübarek Ramazan ayı vesilesiyle de hayırseverleri yardım yapmaya davet eden Cami Derneği ekibi, biran önce kaba inşaatın bitirilmesi için ustalara verilecek sıcak paraya ihtiyaç olduğunu dile getirdiler.

Caminin bitmesi ile pek çok çocuk ve yetişkinin burada sunulan hizmetlerden istifade edeceği belirtilirken, bu kutsal işe herkesin omuz vermesi bekleniyor.

Hayır sahibi duyarlı vatandaşların Sivas Ziraat Bankası 4 Eylül Şubesindeki: 2113.73838822-5001 nolu hesabına yardım yapabilecekleri ifade edildi.

 



Anahtar Kelimeler: Camiye Bayrak