Çeçenya DUDAYEV Demek

Çeçenya DUDAYEV Demek

Çeçenya, şehid olması akabinden yıllar geçmesine rağmen efsane komutan DUDAYEV´i unutamıyor. RUSYA´ya boyun eğmeyen ve özgür bir ÇEÇENİSTAN için mücadele eden Cevher DUDAYEV´in yolunu yol arkadaşlar devam ettiriyor.

SPHM ÖZEL HABER 

Çeçenistan´ın gerçek devlet Başkanı Cevher DUDAYEV, aradan yıllar geçmesine rağmen unutulmuyor. Çeçenistan için büyük mücadelelere veren ve İsrail, Rusya, Amerika ve yerli Rus İşbirlikçi bazı Çeçenler tarafından yeri belirlenerek şehid edilen DUDAYEV´i yeni nesil Çeçenler takip ediyorlar.

Pek çok Çeçen Komutan´ın Türkiye´de suikasta uğraması ise esrarını koruyor. Türkiye´ye sığınan Çeçen mücahitlerin Rus Gizli servisi tarafından öldürüldüğü iddia ediliyor.

Cevher DUDAYEV´in yol arkadaşlarının bir bir ortadan kaldırılması ise değişik soru işaretlerini akıllara getirmeye devam ediyor.

Çeçenya için büyük mücadeleler veren ve DUDAYEV´e bağlılıkları ile bilinen Çeçen Mücahitlerin, özgürlük için onurlu mücadeleleri minnetle anılıyor.

Türkiye´de de sevilen ve onurlu mücadelesi desteklenen DUDAYEV ve yol arkadaşları, gerçek Çeçen Halkının temsilcisi olarak biliniyor.

 



Anahtar Kelimeler: Çeçenya DUDAYEV Demek