Çekirdek AİLE mi Üniversite mi?

Çekirdek AİLE mi Üniversite mi?

Cumhuriyet Üniversitesi´nde bir takım değişimler yaşanıyor. Rektör danışmanlarından ikisinin görevlerini bırakacakları iddia ediliyor.

SPHM ÖZEL HABER

Görev süresi bitimine bir yıl gibi kısa zaman kalan Rektör YILDIZ, kurduğu dar ekip nedeniyle üniversiteyi başarıya götüremediği için eleştiriliyor. Ünal KILIÇ, Hakan YEKBAŞ ve Alim YILDIZ üçlüsü olarak üniversiteyi yönetmek yerine, bilim dışı icraatlara yönelmeleri şehir kamuoyunda da konuşulan konuların başında.

Üniversiteyi bilimsel anlamda yükseltmek yerine, kapı, çeşme gibi ufak işlere bulayan yönetimin, son demde DANIŞMANLARA yol verilmesi analiz ediliyor.

Danışmanların yönetime bir katkılarının olup olmadığı da merak edilirken, aniden ayrılacakları iddiası şok etkisi oluşturdu.



Anahtar Kelimeler: Çekirdek AİLE Üniversite
Gözü Gören Sivaslı
26.05.2019 22:21:35
Bu Rektör başarısız. Kabul edelim. Size göre hangi Rektör BAŞARILI OLDU? Size göre hangi Rektör ne yaparsa başarılı kabul edilecek? Bu kadar kötünün olduğu şehirde bir tek siz iyisiniz. Lütfen bu mesajı yayınlama cesaretinizi gösterin

Fırtına sesi
26.05.2019 22:50:39
GORLERI BILMEM AMS TANER BEY KOLAY KOLAY MAKAMI BIRAKMAZ.NE DE OLSA ESININ HOCA OLMASINA VEFA DUYACAKTIR. YILDA 250 BIN TL GELIR BU KOŞULLARDA KIMSEYE NASIP OLSA.TANER BEYIN SECIMDEN BERI TEK ONCELIGI IYİ GELIRLI MAKAMDI. ANCAK VE ANCAK DAHA BÜYÜK BIR RANT GELMISSE NE ALA.

veli dürüst
27.05.2019 15:54:05
Sakal kardeşliği bitmiş galiba... Taner zaten Mandrake sakalı işini kıvıramıyordu. Hep eğri kesiyordu. İyi olmuş dağıldıkları...

faruk ünal
26.06.2019 14:07:42
başarı kriteriniz nedir.başarısız diyenler.sizin projeleriniz nedir ne yapılması gerekiyordu da yapılmadı onu söyleyin. tabiki eksiklikler olabilir.bildiğiniz bir şey varsa mertçe açıklayın yada dedi kodu yapmayın. işimize gelirse iyi işimize gelmesse kötü oluyor.bencede ünüversitede şimdiye kadar yapılamayan çok şey yapılmıştır.tabiiki eksikler vardır.