Çekirge Bir Sıçrar İki Sıçrar!

Çekirge Bir Sıçrar İki Sıçrar!

?GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMAKTAN? 10/04/2019 tarihinde mahkemeye çıkacak olan ALTINSOY´un şahitleri tesir altına alıp kendi lehine ifade vermeleri için bir MAARİF MÜFETTİŞİNİ aracı koyduğu iddia ediliyor.

SPHM ÖZEL HABER

MANİSA´da görev yaptığı zamanda ismi ?ÇİFTLİK SORUŞTURMASINA? karışan ve mahkemeye verilen ALTINSOY, aynı sistemi SİVAS´ta da kurdu.

SİVAS´ta görev yaptığı kısa süre zarfında, eğitim ile ilgili bir gayret göstermek yerine, ?akçeli? işlere merak saran ALTINSOY mahkeme karşısına çıkacak.

?Görev yerinde olmadan sınav parası alma, FETÖ dosyalarını kapatma girişiminde bulunma, devlet işleyişini şahsi işleri için kullanma, İSTİKLAL MARŞI duyarlılığı olmayanları kollayıp KUMPAS soruşturmaları organize etme, lojmanını devlet imkanı ile döşetme?  gibi hakkında pek çok iddia bulunan ve akabinde BAKANLIK MÜFETTİŞLERİ TARAFINDAN soruşturma geçiren Mustafa ALTINSOY görevden alınmıştı.

Mustafa ALTINSOY ?GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA?  konusu ile 10/04/2019 tarihinde SİVAS 1. Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

MANİSA Çiftlik Soruşturması´nda da hakim karşısına çıkan ALTINSOY´un benzer konular ile ilgili SİVAS´ta da Hakim karşına çıkacak olması memnuniyet oluşturdu.

 ?OYUN KURMA? konusunda üstün meziyetleri olan ALTINSOY´un şahitlere aracı koyduğu iddia ediliyor. Halen MİLLİ EĞİTİM bünyesinde görev yapan ALTINSOY´a çok yakın olduğu bilinen ve ALTINSOY´a devamlı bilgiler aktaran bir Maarif Müfettişinin ALTINSOY´un davasında ismi geçenlere nufuz etmeye çalıştığı iddia ediliyor.

İSTİKLAL MARŞI hassasiyeti olmayan bu maarif müfettişinin, ALTINSOY adına bazı şahitlere telkinlerde bulunarak ifadeleri yönlendirmeye çalıştığı iddia ediliyor.

Sivas kamuoyu Vali AYHAN´ın bu tür olumsuzluklara müsaade etmeyeceğine inanıyor. Fakir fukaranın bir kuruşunun dahi heba edilmemesi gerektiği kamuoyunda dile getirilirken, söz konusu o MAARİF MÜFETTİŞİNE  de görev verilmemesi aksi takdirde soruşturduğu konuları ?tehditle? hasır altı ettiği eğitimcilerin şahitliği ile dile getiriliyor.

 



Anahtar Kelimeler: Çekirge Sıçrar Sıçrar