CELAL DAĞGEZ VE MİLLETVEKİLLİĞİ

CELAL DAĞGEZ VE MİLLETVEKİLLİĞİ

BİLGE HAN YAZDI

CELAL DAĞGEZ VE MİLLETVEKİLİĞİ

Yaklaşan seçimlerde Partileri ve adaylarını hep beraber takip ediyoruz. An itibarı ile Gördüğüm adaylar içinde en tecrübelisi ve yaşı kemale ermiş, en hırslısı ve en çok vekil olmak isteyen Celal Dağgez gibi görünüyor. Neticede seçilemezse bir daha seçimlere giremeyecek. Ama bazen Vekillik çok istemekle de olmuyor. Hem partinin hem de şahsının seçmende bir karşılığı olmalı. Acaba Sn. Dağgez, İYİ Parti seçmenin de bu karşılığı görebiliyor mu? Bir de şöyle sorayım acaba İYİ Partinin Sivas teşkilatlanması sürecinde Dağgez’in yaptığı yanlışlıklar düğmenin baştan yanlış iliklenmesi seçmen tarafından kendisine oy vermeyerek tepki olarak gösterilir mi?

Sanki böyle bir hesaplaşma olacak gibi görünüyor. Çünkü şu an Sivas’ta Celal Dağgez rüzgarı esmiyor. Anketlerde 8’i geçmiyor. Tam tersi esen rüzgarı görebiliyor ve Sivas’ta ki anketlerde bunu gösteriyor. Aslında Celal Dağgez’in bir şansı vardı Milletvekili olabilmek için. İttifak ortakları CHP’nin ikinci sırasından seçime girebilse CHP ve İYİ partinin oyları ile birlikte 2 milletvekili çıkarır çok istediği Vekilliği alırdı bence. Hata yaptı ya da yanında Danışmanlık yapanlar hata yaptırdı. Bazen diyorum ki bu Vekillik nasıl bir alışkanlık oluşturuyorsa Celal bey gibi ekonomik olarak dünyalığını yapmış olsa da Vekillikten emekli da olsa sanki ölene kadar Vekil olmak istiyormuş gibi bir görüntü veriyorlar. İyi parti de aslında Celal Dağgez dışında rüzgar estirebilecek halkta karşılığı olabilecek bir adayla Sivas’ta rahat bir milletvekili çıkarabilirdi diye düşünüyordum ama Celal beyin ille de ben demesinden dolayı bu çok mümkün değil.

Sonuç şunu gösteriyor geçmişi ile ilgili olumsuzlukların, şaibelerin olmayacak, kendini çok akıllı karşındakileri akılsız ve gelecekteki menfaatlerin için harcayabileceğin insanlar olarak görmeyeceksin. Görürsen de bunun bir karşılığı günü gelince olacaktır. İYİ Parti Sivas’ta hak etmediği bir konuma düştü ve aylardır para harcayan halkın içerisinde olan, bu şehirde yaşayan insanlara yazık oldu.

https://www.kent58.com/makale/celal-daggez-ve-milletvekiligi



Anahtar Kelimeler: CELAL DAĞGEZ MİLLETVEKİLLİĞİ