Çermik, KAYSERİ´ye Bağlansın!

Çermik, KAYSERİ´ye Bağlansın!

Kaplıca turizmi nedeniyle, kaplıcası olan iller ziyaretçi akınına uğrarken, SİVAS BELEDİYESİ´nin işlettiği Sıcak Çermikteki tesisler adeta dökülüyor. Belediye otellerindeki onca kalabalığa rağmen, sıfır bir hizmet gözlerden kaçmıyor. Ziyaretçilerin alış v

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ta kaplıca turizmi için en ideal yerlerden biri olan SICAK ÇERMİK  deyim yerindeyse yerlerde sürünüyor. Gerek eski BAŞKAN Doğan ÜRGÜP, gerekse şimdiki Başkan Sami AYDIN dönemlerinde bir çivi dahi çakılıp modern bir yapıya kavuşturulamayan SICAK ÇERMİK içler acısı.

SİVAS BELEDİYESİ´ne ait oteller ziyaretçiler nedeniyle dolup taşmasına rağmen, gerek banyolar gerekse alanın tamamında hizmet kalitesinin sıfırın altında olması insanların tepkisini çekiyor.

SEFA Otel yanındaki ALIŞ VERİŞ MERKEZİ´nin ise KALIN´daki köy bakkalından daha gerilerde olduğu bilgilerine ulaşıldı. Bir bisküvi, süt dahi bulunmayan sözde Alış Veriş Merkezinden eli boş dönen insanlar, ya SİVAS´tan gelirken yanlarına ihtiyaç malzemesi alıyorlar, yada en yakındaki KALIN KÖYÜ´ne giderek, neredeyse tarih öncesinden kalma bisküvileri aldıkları öğrenildi.

Belediye hizmetlerinin burasında olmamasına ziyaretçiler, buraları yoksa bilerek mi işletilmiyor, insanların özel sektör tesislerine kaydırılmak mı isteniyor sorularını soruyorlar.

Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın neden burasını geliştirme yolunda adımlar atmadığı ise çok değişik soruları kamuoyu gündemine taşıyor.

Özel sektör yatırımları da devam ederken, Belediyenin de aynı özel sektör hüviyetinde hizmet verme zorunluluğu ve sorumluluğu varken, her ne hikmetse BELEDİYE tesislerinin her geçen gün köreltilmeye doğru gitmesi zihinlerde değişik analizlere kapı aralıyor.

Belediyenin Çermiki işletme becerisi gösterememesini gören SİVASLILAR, ?burası KAYSERİ´DE olsa buraya insan yağardı? diye tepkilerini dile getiriyorlar.

 



Anahtar Kelimeler: Çermik KAYSERİ Bağlansın
Doğruya Doğru
3.01.2018 21:29:02
Komik olmayın daha cumartesi günü oralardaydım, daha yolu olmayan daha doğrusu delik deşik bir yola sahip olan biryerin marketini neden sorguluyorsunuz!!!

Yusuf Kul
3.01.2018 23:37:58
başkan havlu attı görünen

Emin ersoy
4.01.2018 08:39:09
Oraya çok güzel otel yapılmış ve güzel hizmet veriyor.Diğer otel de açılırsa ve belediye ciddi olarak otellerine ve çevresine yollarına çeki düzen verirse güzel olur.Orasını cazibe merkezi haline getiremez sek yazık ederiz o yatırımlara.

muhammed İbicek
8.01.2018 14:33:58
Arkadaşlar Sıcak Çermik Kaplıcasındaki Yenilikleri Alt Yapı Çalışmalarını Yapılan İç Anadolunun En Büyük Akua Parkını görmezden gelerek Püskevite takılmanız, Markette Mali Yıl Başı Sebebi ile Sayım Olduğu Halde Hizmet Etmekten Vazgeçmeyen Arkadaşları, Gündeme Taşıdığınız İçin Teşekkür Ederiz . Kayseri Şehrinin Dogal Zenginlikleri ile ilgili Yaptığı Haberleri Okumak Gerekir.Buradaki Alt Yapı Yapılırken Yollar Bozulmadan Yapılan bir çalışma tekniğini Bilen Varsa Ögretseniz Arkadaşlar.

sinan korkmaz
8.01.2018 19:29:11
başkanın ne karı olacak önce onu söyleyin sivasa mütahit başkan stemiyoruz artık

başkan
10.01.2018 23:51:18
bir zamanlar kayseri sivasa bağlıydı ne günlere kaldık

sadık
11.01.2018 22:46:10
Kalın köyüne verin olsun bitsin

haki yurt
14.01.2018 16:13:49
Çermik Sivasın bir değeri, iyi değerlendrilse sivasın işsizliğini çözer

gurbetci
14.01.2018 16:20:33
yurt dışında çermiğin kalitesinde olmayan yerler bile turist kaynıyor. çermik akıyor sivas bakıyor

yıldız
14.01.2018 22:31:45
sivasın doğal güzellikeleri ve zenginliğini kimler ne zaman değerlendşrecek. buna öbcülük edecek resmi-özel kurum kuruluş yok mu