Cevap Bekleyen Sorular!

Cevap Bekleyen Sorular!

Büyük ümitlerle açılmaya başlanılan Mevlana Tüneli hakkında kamuoyunda son zamanlarda değişik sorular cevap arıyor. Tuhaf bir iddia ise, kulaktan kulağa yayılıyor. Bu iddiaya göre tünelin hafriyat işinin önce başkasına verildiği sonra ise Başkan AYDIN´ın

 

Sivas Mevlana Tünelini konuşuyor. Büyük bir açılışla işlerin başladığı tünelde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar devam ederken, herkesin ekmek parası kazanması için eşit şartlarda buralarda şi ve aş sahibi olma erdemi savunulurken, son zamanlarda değişik bir iddia kulaktan kulağa yayılıyor. Bu iddia ise çok sorulu bir iddia.

İddiaya göre tünelin hafriyat işinin başkalarına verildiği ve bu insanların hafriyatları aldıkları ve bir müddet taşıdıkları belirtiliyor.

Sonra ise olanların olduğu ve Başkan AYDIN´ın devreye girip kamyonlar getirterek hafriyat işine kendi şirketine aldırdığı iddia ediliyor.

Kamu yararına gazetecilik yapan SİVAS POSTASI GAZETESİ ise bu iddialara inanmamakla birlikte, kamuoyunun merak ettiği sorulara biran önce Başkan AYDIN´ın cevap vermesini bekliyor.

Başkan AYDIN´ın tünelin hafriyat işini kime veya kimlere yaptırdığını açık seçik olarak kamuoyu ile paylaşarak, ortada konuşulan konulara son nokta koyması bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: Cevap Bekleyen Sorular