Cevap Bekleyen Sorular!

Cevap Bekleyen Sorular!

Hızlı Tren Güzergahının şehir dışına kaydırılmasına olur veren Mimarlar Odası´nın hangi saikle buna olur verdiği merak ediliyor. Mimarlar Odası Başkanı ve aynı zamanda Kent Konseyi Başkanı Serdar İNCE´nin projeyi incelemeden onay verdiği iddia ediliyor. Ş

 

SİVAS yeniden Hızlı Tren Güzergahını konuşmaya başladı. Özellikle projeyi incelemesi gereken Mimarlar Odasının projeyi hiç incelemeden onay verdiği iddia ediliyor.

Aynı zamanda Kent Konseyi Başkanı olan Serdar İNCE´nin böyle şehir için hayatiyet taşıyan bir konuyu neden incelemediği ise değişik soru işaretlerini akıllara getirmeye başladı.

Mimarlar Odası Başkanı Serdar İNCE´nin Başkan Sami AYDIN ile yakın ilişkileri olduğu ve bu yüzden buna onay verdiği ise şehirde konuşulan en önemli konuların başında geliyor.

SİVAS´ın kaderini değiştirecek olan ve KIZLIRMAK alanını baltalayacak olan bir adıma İNCE´nin ses çıkarmaması ise yadırganıyor.

Başbakan Binali YILDIRIM´ın Sivas ziyaretinde ?medeni ülkelerde hızlı trenler şehir merkezinde burada da öyle olmalı? demesine rağmen, nasıl bir oyun ve yanıltma ile Hızlı Tren Güzergahının Üniversite tarafına kaydırıldığı merak ediliyor.

Kent Konseyi´nin şehrin geleceğini düşünmesi iktiza ederken, İNCE´nin buna sessiz kalarak şehre nasıl bir kötülük yaptığının ise zamanla anlaşılacağı iddia ediliyor.

Projeyi incelemeden onay verdiği iddia edilen Serdar İNCE´nin böyle bir durumda istifa müessesesini düşünmesi bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: Cevap Bekleyen Sorular
sivasın sesi
29.12.2016 09:12:55
Demekki bu onayın diyeti olarak kent konseyine getirildi.