Cevap Bekleyen Sorular VAR!

Cevap Bekleyen Sorular VAR!

FETOCU hainlerin Devlete karşı giriştikleri ihanet ardından alel acele Sami AYDIN´ın, FETÖ ile mücadele etmiş insanları FETÖCÜ diye ihbar edip "KOM" da ifadeye aldırması hala gizemini koruyor.

SPHM ÖZEL HABER

Belediye Başkanlığı zamanında pek çok olumsuz icraatı olan AYDIN´ın, bir takım hareketleri de hala anlaşılamadı. 15 Temmuz hain girişim akabinde AYDIN´ın alel acele FETÖ´nün hedefindeki isimleri "FETÖCÜ" diye ihbar edip "KOM"da ifadeye aldırması gizemini koruyor.

Hayatları boyunca bu yapının "bir bardak çayını dahi içmemiş" ve FETÖ´nün güçlü olduğu zamanlarda FETÖ ile mücadele etmiş isimleri neden FETÖCÜ diye ihbar ettiği ara ara analiz ediliyor.

"KOM" da 40 Civarında FETÖ ile alakalı sorulara cevap veren ve bir tek ilişkileri şöyle dursun onların bir bardak çaylarını dahi içmedikleri ortaya çıkarken, SAMİ AYDIN´a da bu 40 sorunun adalet ve hakkaniyet gereği sorulması bekleniyor.

Gerek AFRİKA gezilerinde neler yapıldığı,  KİMSE YOK MU DERNEĞİNİN 17- 25 sonrası reklamlarının Belediye LED ekran da yapılması veya içerde bir müddet hapis yatan İ.B´nin ifadesinde neler dediği veya AYDIN ailesi ile tanışıp tanışmadığı başta olmak üzere 40 sorunun sorularak bu tür gizemli konuların DEVLET tarafından kayıt altına alınıp alınmadığı merak ediliyor.

 

 



Anahtar Kelimeler: Cevap Bekleyen Sorular