Tarih: 11.12.2017 20:39

CEVAP Verin!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´ın geçtiğimiz gün yaptığı ?Hızlı trenin gecikmesine sebep olanlardan hesap soracağım? açıklaması olumlu bulundu. Ankara bürokrasisinin gecikmeden payı olmakla birlikte, özellikle güzergah değişikliğinin aktörlerinden olan Sami AYDIN ve Osman YILDIRIM´ın da SİVAS ayağının sorumluları olduğu vurgulanıyor.

İlk önce eski güzergahta yapılması kesinleşmişken, hatta ırmak içine hızlı tren ayakları dahi yapılmışken, bir oldu bitti ile güzergahı ve istasyonu ırmak zemini kaygan olan Üniversite tarafına kaydıran Belediye Başkanı ve STSO Başkanının bu gecikmeden sorumlu oldukları dile getiriliyor.

Eğer bu güzergah değişikliği gerçekleşmese SİVAS ayağının şimdiye kadar biteceğini belirten konunun uzmanları,bu gecikme ve kaygan zemine hızlı trenin kaydırılmasının sorumlularının devlete hesap vermesi gerektiği görüşlerini ifade ediyorlar.

Hatta bu güzergah nedeniyle Üniversite ve şehir arasında 2 ev boyu ÇİN SEDDİ vari beton geçiş ve viyadükler yapılacağı ve bu vesileyle üniversite ve şehrin ikiye bölüneceği vurgulanıyor.

Hatta ırmak yatağının buna izin vermeyeceği santimlik oynama ve kayma durumunda hızlı trenin yol alamayacağını belirten işi bilenler, bu ve benzeri gecikmelerden Belediye Başkanı ve STSO Başkanının sorumlu olduğunu belirtiyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —