Tarih: 02.09.2023 19:56

CEVAP BEKLEYEN SORULAR!

Facebook Twitter Linked-in

SİVAS, dün yapılan ödül törenini konuşuyor. Yazar Necip günaydın 10. Kitap günleri için kendisine verilecek yazar ödülünü almayacağını beyan ettiği açıklaması kamuoyunda makes buldu. Günaydın, siteminde yazar sayısının çokluğunu ve seçim kriterlerini sosyal medya hesabından eleştiri yağmuruna tuttu. 

Şimdi Sayın Günaydın'a soruyoruz... 

-Baş tacı edildiğiniz dönemde kitap günlerine davet şeklini kritik ettiniz mi?

- Yazarların seçici kuruldan geçmesini teklif etmişsiniz Salih Ayhan döneminde kongre anıtı yapılırken yarışmayla yapılmasını teklif ettiniz mi?

-Yapılan anıtta sizin dışınızda “heykeltıraş mimar ve sanatçılar” görev aldı mı aldıysa sizden başka ismin anılmaması hususunda ne düşünüyorsunuz?

-Bu şehirde değerli çalışmalar üreten yazarlar neden sizin kadar valilik ve belediyeyle yakın ve aktif içerisine giremiyor?..

-Sizin için STK demek sadece şehir kültürünü yaşatma derneğinden mi ibaret?

-Salih Ayhan döneminde Kızılırmak okulu endüstri meslek gibi cumhuriyet mirasi eserler yıkılırken bir cumhuriyet sevdalısı olarak daha valiliğe adım atmayacağım dediniz mi?

-Bu ödül törenindeki eleştirdiğiniz içerik aynı ve Vali Salih AYHAN olsa sosyal medyanızdan yine aynı eleştirileri yapar mıydınız?..

-Sayın Necip Günaydın size göre ödül töreninde yer alması gereken yazarlar kimler olmalıdIr bunu kamuoyuyla paylaşmanIz iyi olmaz mı?

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —