Tarih: 05.09.2016 22:13

Çevre Düzenlemesi Yapılıyor

Facebook Twitter Linked-in

 

Şehir merkezindeki park sorunu ve yeşil alan meselesini hallettikleri tahmin edilen Belediyenin, AYDINKENT ve civarında son 10 gündür yaptıkları önemli çalışmalar gözlemleniyor.

Belediye ekiplerinin önemle yaptıkları çalışmalarda sona gelinirken, bu çalışmanın çok önemli bir Belediye yatırımı (!) olduğu iddia ediliyor. Nüfusun çok ama çok yoğun olduğu AYDIN KENT ve civarına yapılan bu hizmetin aksamaması için elinden geleni yapan Belediyenin, bu hizmet ile çok önemli stratejik bir çalışmayı ortaya koyduğu sanılıyor.

AYDIN KNET ve KIZILIRMAK arasının güzelce elden geçirilerek kış bitmeden bitirilmesi arzusunun, Başkanın imaj projelerinden biri olduğu konuşuluyor.Buna benzer bir diğer çalışmanın ise GÜLYURT´ta  ki alış veriş merkezi önünde olduğu gözlemleniyor. Daha inşat bitmeden yol ve kaldırım hizmetlerinin yapılması çok önemli bir adım olarak gözlemleniyor.

Belediyenin bu tür çalışmaları kenar mahallelerde de yaparak, vatandaş odaklı hizmetteki hak ve adaleti de bil hakkı ile yerine getirmesi bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —