CHP´nin Gözü Ak Parti Listesinde

CHP´nin Gözü Ak Parti Listesinde

Sivas´ta geçen dönem 1 tane milletvekili çıkaran CHP, bu dönem bu alışılmışlığı kırarak sayısını ikiye çıkarmaya çalışıyor. Ak Parti´nin 7 Haziran seçimlerindeki gibi kötü bir liste hazırlamasını heyecanla bekleyen CHP´nin, iyi bir liste ile seçime girere

 

Sivas´ta geçen dönem 1 tane milletvekili çıkaran CHP, bu dönem bu alışılmışlığı kırarak sayısını ikiye çıkarmaya çalışıyor. Ak Parti´nin 7 Haziran seçimlerindeki gibi kötü bir liste hazırlamasını heyecanla bekleyen CHP´nin, iyi bir liste ile seçime girerek 2 vekili Meclise taşımaya hazırlandığı belirtiliyor.

 Mecliste 1 milletvekili ile Sivas´ı temsil eden Cumhuriyet Halk Partisi, bu seçimde alışılmış kalıbını kırarak 2 kişiyi Meclise göndermeyi planlıyor. Aday belirleme sürecinde titiz bir çalışma içerisine girdiklerini dil getiren parti yetkilileri, bu dönem şanslarının diğer dönemlerden daha iyi olduğunu ve 2 kişiyi vekil yapmak için bütün güçleri ile çalışacaklarını dile getiriyorlar.

Gözlerini Ak Parti listesinden ayırmadıklarını dile getiren CHP´liler, muhtemelen Ak Parti´nin kötü bir liste hazırlayacağını ve bu kötü listeyi gören Sivaslıların sosyal demokrat düşünceye yönelebileceklerini ifade ediyorlar.

Geçtiğimiz dönem Hilmi BİLGİN, Selim DURSUN gibi halk tabanı olmayan adaylarla seçime giren Ak Parti´nin, bu dönem de aynı hatayı yapmasını bekleyen CHP, muhtemelen Ak Parti´nin tepeden inme bir liste hazırlayarak kendilerini mutlu edeceğini dile getiriyorlar.