CİMRİLER, Kalp Krizi Geçirebilir!

CİMRİLER, Kalp Krizi Geçirebilir!

TÜRKİYE, açık hava poşet tarlası görüntüsünden kurtuluyor. Dağlar, tepeler, bahçeler, yol kenarları ilkel bir şekilde poşet atıkları ile insanın göz zevkini bozarken, poşetlerin PARALI olması akabinde yüzde 30´a varan tasarruf olduğu öğrenildi.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS POSTASI GAZETESİ, hükümetin aldığı poşetlerin paralı olması kararını medeni ve modern bir toplum gereğince alkışlıyor. Batı ülkelerinde poşetlerin de normal bir ürün gibi paralı olduğu bilinirken, ülkemizde de bunun ücrete tabi olması olumlu bulunuyor. Marketlerden aldığı her bir ürünü neredeyse bir poşete koyarak, o poşeti de evde ?çöp poşeti? olarak kullanma banallığı da yavaş yavaş sonlanıyor.

SİVAS´ın dağları, gölleri, yol kenarları adeta papatya tarlası gibi poşet tarlası olurken, poşetlerin paralı olması akabinde, bu atıkların azalacağı gözlemleniyor. Uzun yıllar doğayı zehirleyen bu atıklarında artık azalacağı görülüyor. Vatandaşlar marketlerden bir veya iki poşet alarak eşyalarını evlerine getirirlerken, böylece milli servetin heba edilmediği vurgulanıyor.

POŞETLERİN paralı olmasına sitem eden azınlıkta bir ?CİMRİ? zümrenin de başkasının sırtından geçinme anlayışını poşetlere yansıttıkları yorumları yapılıyor.