Tarih: 10.09.2015 21:09

ÇINAR´ı, BİLGİN mi Görevden Aldırdı?

Facebook Twitter Linked-in

 

Seçime hazırlanan Sivas Ak Parti, deyim yerindeyse kıpır kıpır. Geçtiğimiz seçimlerde Paralel Yapının ev ev gezerek başta HDP, olmak üzere diğer partilere oy topladığı şehirde, filimleri aratmayacak bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz hafta son başvuru zamanında, Paralel Yapının 4 tane okullaşma girişi oyununu fark edip, bu oyunu bozan İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya ÇINAR´ın, apar topar görevden alınması, tuhaf soru işaretlerini akıllara getirdi.

Olayın asıl tuhaf yanının ise aylardır devam ettiği haber merkezimize gelmeye devam ediyor. Paralel Yapı´nın İl Müdüründen rahatsız oldu, denetimler nedeniyle nefes alamadıkları ve İl Müdürünü görevden almak için çeşitli ?kilik? toplantıları yaptıkları ve bunu da neticelendirdikleri haber merkezimize geliyor.

İşin en ilginç iddiası ise Sivas Ak Parti teşkilatını 2 gündür allak bullak etti. Bu görevden almanın arkasında, Sivas Milletvekili Hilmi BİLGİN´in olduğu dilden dile dolaşıyor. Seçime az bir zaman kala BİLGİN´in neden böyle bir girişim içinde olduğu ise sorgulanmaya devam ediyor?

 Sorumlu habercilik, halk adına, Sivas kamuoyu adına soruyoruz?

-Milli Eğitim Müdürü Zekeriya ÇINAR´ı görevden aldıran Hilmi BİLGİN midir?

--Bu görevden alınmada 4 tane PARALEL yapı okuluna müsaade edilmemesinin payı var mıdır?

--Ağustos başı itibariyle Paralel Yapı mensuplarının ?ÇINAR gitti gidecek az kaldı diye?  kamuoyuna yaydıkları bilginin doğru çıkması nasıl analiz edilmeli?

-- ÇINAR´ın görevden alınmasında, Ahmet KUZU´nun dahili var mıdır?

--BİLGİN ve KUZU, kamuoyunu aydınlatıcı bir açıklama yapacaklar mıdır?

--Bir sendikada kamufle olmuş bazı ?Paralellerin? gerekli alt yapıyı hazırladıkları doğru mudur?

--Paralel Yapı´nın ÇINAR´ın görevden alınması akabinde müntesiplerine, 2 aya kalmaz Milli Eğitimde değişim olacak diye yaydıkları iddia doğru mudur?

--Paralel Yapı okullarını denetleyen ve bu denetlemeler Bakan Nabi AVCI tarafından örnek alınan bir İl Müdürünü hangi güç görevden almaktadır? 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —