ÇİNLİ KIZIL MAO'nun Serçe Katliamı!

ÇİNLİ KIZIL MAO

Buğrahan KARAMAN Yazdı...

ÇİNLİ KIZIL MAO’NUN SERÇE KATLİAMI

Çin iç savaşının komünistlerin kazanması ile 1 Ekim 1949 tarihinde Çin devletini hakimiyeti altına alan Çin Komünist Partisi başkanı Mao Zedong, bir gün kahvaltı ederken masasına konan talihsiz bir serçenin tostundan bir parça alıp kaçtığını görür.

Bu duruma kendisine yakışacak derecede; “zeka üssü bir şekilde” yaklaşan geri-zekalı Mao; “Çin’in buğdayının ve ununun tek bir tanesinin daha boşa harcanmaması gerektiğini kendi kendine tekrar ederek, ülkede bir serçe katliamı başlatmıştır.

Çinlilere verdiği emir ile, Çin’de başlayan “serçe katliamları” sırasında milyarlarca serçe çeşitli yöntemlerle telef edilmiştir.

Halk bu katliamları “eğlence” haline getirmiş, “hoş” tuzaklar kurmuş, serçe ölüsü getirenlere ödül vermiş, kimi Çinliler de serçe etine doymuştur. (Düşük yaptıkları cenin bebeklerin yahnisini yapıp yiyen bir soy, serçe etini görünce elbette bayram eder.)

Serçe popülasyonun Çin üzerinden silinmesi ile doğadaki sistem zinciri bozulmuş, bütün tarla ve bahçelere börtü böcekler hakim olmuş, Çinliler kendi elleri ile kendilerine kuyu kazmış ve 20 milyon Çinli açlıktan ölmüştür.

Tabiatta zevk ya da salakça nedenler ile öldürmek yoktur. Bir buğday tanesini esirgemek için hayvanların soyunu da kırmak köpek yemekten köpekleşmiş Çinlilere yakışır. Dünyanın başına her türlü bulaşıcı hastalık da bu pis milletten gelmektedir. Herkes Covid’e lanet okuyor lakin bir kişi de bu durumun ve nice hastalığın sebebi olan Çinlileri görmüyor.

Google’da küçük bir araştırma ile şimdiye kadar Çin’den çıkıp yayılmış ellinin üzerinde öldürücü mikrobu araştırabilirsiniz.

Aşağı yukarı kullandığımız her şeyde Çin menşei var. Biz Türkler olarak üretememek de bizim ayıbımız olsun.

İnsanın kendini doğadan bağımsız düşünüp yaptığı her eylemin neticesi gene kendisine dönmektedir.

-Gölleri kurutup imara açmak, akarsu yataklarının dengesini bozup santraller inşa etmek,

-Bir arazi üzerinde herhangi bir yapı inşaatı için ağaç kesmek ya da yakmak,

-Maden işleri için gereğinden fazla kazım yapıp dünyanın yüreğini deşmek,

-Koyunları yiyor diye kurtları önce tüfekle vurup sonra da uyuz köpeklere kurtları boğdurmak, (marifetmiş gibi bir de videoya alanlar var. Domuzlar tarlalarını talan edince “bu domuzlar neden arttı” diye düşünürler…)

Vs. bütün işlerin neticesinde gerçekleşen her eylemin karşılığını daha kötü şekilde insanlar bulacaktır.

Kendi ellerimiz ile kendi belamızı bulmamak için bunlara dur demek gerekir.



Anahtar Kelimeler: ÇİNLİ KIZIL ' Serçe Katliamı!