Çıt Yok!

Çıt Yok!

Özellikle mevsim geçişlerinde zar zor hayatını idame ettirmeye çalışan vatandaşı açıkça soyan hal simsarlarına karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın açmış olduğu savaşa Sivas´ın Ak seçilmişleri destek vermeyerek bu simsarları koruma yoluna giderken vatandaşın m

SPHM ÖZEL HABER

Yerel seçimler öncesi ilk mitingini Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas´tan başlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan her söyleminde millete hizmetin önemine vurgu yaparken halkı adeta soyan hal simsarlar ile büyük marketlere karşı savaş açarak şehirlerde belediyeler eli ile tanzim satışlar yapılacağını Sivas Cumhuriyet meydanından duyurmuştu.

Ancak iki kez Ak Partiden belediye başkanı olan 31 martta yapılacak yerel seçimlerde aday gösterilmeyen belediye başkanı tarafından konuyla ilgili herhangi bir somut adım atılmadı.
Belediyenin konu ile ilgili bunca zaman geçmesine rağmen somut bir adım atmaması başkanın aday gösterilmemesinden kaynaklandığı dedikodularını da beraberinde getirdi.
Ülkenin çoğu şehrinde uygulama faaliyete geçirilip halk korunurken ilimizde de vatandaş bir an önce tanzim satış uygulamasının başlatılmasını bekliyor. 
Ak partiye her zaman %80 e varan çoğunluklu bir şehirde tanzim satış adımının atılmaması ile halen sebze fiyatlarının ateş pahası olmasının nedeni olarak gösteriliyor.
Domatesin 7, Patlıcanın 10, biberin 12 lira gibi uçuk rakamlarla halen satışının sorumlusu olarak aday gösterilmeyen Sami Aydın olarak gösteriliyor.



Anahtar Kelimeler: