Hayırseverlerin Yardımı Bekleniyor!

Hayırseverlerin Yardımı Bekleniyor!

Ahmet Turan Gazi Mahallesi´nde bir gurup İDEALİST insanın ilk adımı atarak hayata geçirdikleri cami projesi mucizevi bir gayret ve çalışma ile belli bir aşamaya geldi. 2 minaresi tamamlanan caminin minarelerine bayrak çekilerek bu gayret ölümsüzleştirildi

SPHM (Sivas Postası Haber Merkezi)

Sivas Merkez Ahmet Turan Gazi Mahallesi güzel bir birliktelik oluşturarak örnek çalışmalar ortaya koyuyorlar. İDEALİST insanların ön ayak olması ile bir CAMİ YAPTIRMA DERNEĞİ kuran mahalle sakinlerinin, hemen kolları sıvayarak bir cami yapım işine girdikleri bilgileri edinildi.

Küçük büyük meblağlar ile bu güne gelen cami inşaatında önemli bir aşama kaydedilirken, özellikle bu cami inşaatına yardım yapan güzel insanların isimlerinin bir bir yazılarak ilerde  SİVAS POSTASI GAZETESİ tarafından kamuoyuna ilan edileceği belirtildi.

Küçük çocukların kumbaralarını bağışladığı, yoldan geçenlerin cep harçlıkları ile katkı sunduğu caminin yapımının, hayırseverlerin katkısı ile bu yaz bitirileceği bilgisine ulaşıldı.

Kışa yaklaştığımız bu günlerde Cami çalışmalarının yeniden başladığını belirten Cami Derneği üyeleri, vatandaşlarımızın bu güzel esere katkı vererek biran önce bu güzel ibadethaneyi bitirmeyi arzuladıklarını ifade ediyorlar.

Ahmet Turan Gazi Mahallesinde gerek geçmişte gerekse şimdi inşat yapan irili ufaklı pek çok firmanın ise, Cami yapımına bir katkı sunmamaları hayret, ibret ve tepki ile karşılanıyor.

Bu güzel esere yardım yapmak isteyen hayırseverlerin Ziraat Bankası IBAN: 450001 0021  13738388225001 hesap numaraları ile camiye katkı sağlayabilecekleri belirtildi.

Cami Yardım İrtibat Telefonu: 05373200355

 



Anahtar Kelimeler: Çoğu Gitti Kaldı